Apple iPhone X - opinie
Telefony Apple Apple iPhone X Opinie o Apple iPhone X

Apple iPhone X

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Msm  2017-11-03 22:37:17  host: 78.245.40.164-rev.hti.pl

    Mam. Zacina się, nie polecam. Lepiej kupić coś lepszego.

  • 0

    3. ~mateusz borkowski  2017-11-20 16:05:01  host: iec181.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, *** jest

  • 0

    4. ~Jan  2017-12-25 09:26:15  host: 90-156-76-87.internetia.net.pl

    Prze lata byłem właścicielem wcześniejszych modeli IPhone, ostatnio wersji 6 - jest doskonała. Po obejrzeniu i wypróbowaniu wersji X zdecydowanie z niej rezygnuje i zdecydowałem sie na zakup iPhone 8. Po pierwsze uważam że Apple strzelił sobie w stopę rezygnując z przycisku HOME. Dla mnie takie szybkie przejście do ekranu startowego było ogromnym atutem. Druga sprawą jest brak TouchID. Trzecia wycięty kawałek ekranu na gorze który powoduje u mnie zaburzenia percepcji obrazu. W sumie gdyby nie iPhone 8 pozostałbym do końca przy IPhonie 6 ale na pewno nigdy nie kupie iPhone X

  • 0

    5. ~Jan  2017-12-25 09:26:41  host: 90-156-76-87.internetia.net.pl

    Prze lata byłem właścicielem wcześniejszych modeli IPhone, ostatnio wersji 6 - jest doskonała. Po obejrzeniu i wypróbowaniu wersji X zdecydowanie z niej rezygnuje i zdecydowałem sie na zakup iPhone 8. Po pierwsze uważam że Apple strzelił sobie w stopę rezygnując z przycisku HOME. Dla mnie takie szybkie przejście do ekranu startowego było ogromnym atutem. Druga sprawą jest brak TouchID. Trzecia wycięty kawałek ekranu na gorze który powoduje u mnie zaburzenia percepcji obrazu. W sumie gdyby nie iPhone 8 pozostałbym do końca przy IPhonie 6 ale na pewno nigdy nie kupie iPhone X

  • 0

    7. ~karol  2018-01-26 20:57:34  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Mam ten telefon jestem w 100% zadowolona najlepesze zdjecia nie zacina sie a bateria trzyma 2 dni przy właczonym non stop internecie .

  • 0

    8. ~Popers  2018-07-05 16:18:12  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Zakupiłem telefon niedawno, aktualnie mega zadowolony. Przesiadka z Samsugn Galaxy S8+. Niektóre aplikacje jeszcze niedostosowane do notcha ale po za tym naprawdę dobry telefon, nie łapie zadyszki przy kilku aplikacjach i swobodnie się między nimi przełącza. Na razie jedyny minus (przecież nie może być zbyt pozytywnie) to brak przycisku HOME, ale można się przyzwyczaić do obsługi samymi gestami i Face ID.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-203-17.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania