• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #879969  autor: patriccos
 31 lip 2016, 14:47
Hej,
zmieniam prace i chciałbym zabrać ze sobą numer który miałem jako służbowy w poprzedniej pracy. Otrzymałem wszystkie zgody z firmy i odwiedzilem salon T-mobile. Niestety wartość opłat które firma wnosiła dla mojego numeru to ok. 124 pln miesiecznie i poinformowano mnie w salonie ze musze wybrac najdroższy pakiet który maja dla osób fizycznych za ok 109 pln (droższego nie ma wiec nie ma opcji na utrzymanie opłąt miesiecznych na poprzednim poziomie). I teraz pytanie - czy dostane jakąś inną ofertę dzwoniąc do BOK? Czy przy cesji jest szansa na odstąpienie od zasady ze opłaty po cesji musza być na tym samym poziomie? Macie jakieś doświadczenia w takich przypadkach? Z góry dzieki za pomoc. PZDR
Patryk
 #880190  autor: barat
 01 sie 2016, 16:54
Jeśli do końca tego abonamentu zostało ~6mies to w sumie mógłbyś od razu po cesji uderzać do SUK z opcją przedłużenia umowy ...

Ja ostatnio robiłem cesję swojej własnej umowy z osoby prv na firmę i dowiedziałem się, że jak będę przedłużał umowę (nawet te 6mies wcześniej) to mogę spokojnie wybrać abonament niższy niż obecnie i zacznę go płacić od razu (a nie, że najpierw do daty X wyższa kwota).