• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #845642  autor: jorket
 18 sty 2016, 00:00
Dlaczego w pleju nie moge od dluzszego czasu namierzyc soniacza z3c Chcialbym zamowic go wlasnie w tej sieci bo korzysta ona z roamingu roznych sieci i mi to odpowiada zreszta numer mam u nich teraz, ewentualnie gdzie kupic na abo ten smart fajnie jakby umowa byla only 12m ale wiadomo wtedy drozszy abo albo smart

Teraz place 35zl za nolimit wiec jakby za jakies 60zl byl do tego ten tel to by swietnie bylo Tylko nie wiem gdzie go wychaczyc najtaniej bo nie jestem aktualny z promocjami sieci W plej maja tylko z5c Mam wrazenie ze tam wystawiaja to co im nie schodzi a po cos lepszego trzeba isc do salonu
 #846147  autor: muffina
 20 sty 2016, 10:35
Hej. Ostatnio mi poradzono więc i ja poradzę ;). Porównywałam wszystkich operatorów jako że sama nakręciłam się na z3 compact i żałowałam że play nie ma. W orange jest opcja 89,99 na 24 miesiące i telefon za 99 (no limity Roaming 400 Roaming 100 mb i 5gb) , dla przenoszących numer jest 6 miesięcy za darmo. Sumując wychodzi za całość 1769 - zdecydowanie najkorzystniej.
pozdrawiam
 #846159  autor: Morvius
 20 sty 2016, 11:47
Nie ma już w sprzedaży Sony Xperii z3 Compact w play. To samo tyczy się większej Z3.

Klasyczny obserwator wątku.