• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #811609  autor: musiek
 13 lip 2015, 16:42
Witam,

potrzebuje nowy numer na firmę, a w nim no limit na komórki + koniecznie stacjonarki +mały pakiet danych (powinno wystarczyć 1gb) i jakiś dobry topowy telefon (z3,note4,g4,m9 lub coś w ten deseń) abo ok.80zł

do tego potrzebuje również dwa numery stajonarne (ten wyżej wymieniony telefon komórkowy będzie cały czas w biurze, więc te numery stacjonarne mogą być na tym numerze komórkowym -podobno się tak da ?) ze stacjonarek nie będzie dzwonione tylko odbierane połączenia.

do tego jakiś szybki internet do biura - najchętniej bez limitu danych.

i do tego jeszcze FAX - ale to myślę za na numer stacjonary się jakoś ogarnie.

Co polecacie? myślę że w jednej sieci będzie rozsądnie mieć wszystkie usługi , jedna faktura, jakieś rabaty itd.

Dzięki za wszelkie wskazówki
 #811740  autor: doradcamati
 14 lip 2015, 11:02
musiek pisze:Witam,

potrzebuje nowy numer na firmę, a w nim no limit na komórki + koniecznie stacjonarki +mały pakiet danych (powinno wystarczyć 1gb) i jakiś dobry topowy telefon (z3,note4,g4,m9 lub coś w ten deseń) abo ok.80zł

do tego potrzebuje również dwa numery stajonarne (ten wyżej wymieniony telefon komórkowy będzie cały czas w biurze, więc te numery stacjonarne mogą być na tym numerze komórkowym -podobno się tak da ?) ze stacjonarek nie będzie dzwonione tylko odbierane połączenia.

do tego jakiś szybki internet do biura - najchętniej bez limitu danych.

i do tego jeszcze FAX - ale to myślę za na numer stacjonary się jakoś ogarnie.

Co polecacie? myślę że w jednej sieci będzie rozsądnie mieć wszystkie usługi , jedna faktura, jakieś rabaty itd.

Dzięki za wszelkie wskazówki

Witaj, jeśli chcesz abonament do 80 zł i wyżej wymienione telefony w niskich cenach może być cieżko.

Jeśli chodzi o telefon stacjonarny w Play masz rabat 8.99 zł na abonament stacjonarny jeśli posiadasz jakąś usługę.

Napisz na PW. podam więcej szczegółów.