• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #805233  autor: Autumn81702
 07 cze 2015, 21:51
Na początku witam po długiej przerwie.

Teraz do rzeczy - coś chyba mam problem ze smartfonami, otóż posiadam kolejny już telefon dotykowy, z którym mam następujące problemy:

1. Pogorszona jakość rozmów - nie chodzi tu wbrew pozorom o problemy z siecią. Z początku wszystko działało normalnie, potem jednak zaczął szwankować mikrofon w telefonie, aż doszło do tego, że rozmówca słyszał mnie praktycznie tylko wtedy, kiedy podłączyłem słuchawki z mikrofonem.

2. Niedziałający i wylany wyświetlacz - telefon upadł szybką do dołu, jak go podniosłem i odwróciłem, moim oczom ukazał się wylany wyświetlacz, a po chwili całkowicie zgasł. Co ciekawe, kiedy mocniej nacisnę szybkę, podświetla się on normalnie. Jakby tego było mało, padł też dotyk. Oczywiście część przedniego panelu też się ukruszyła...

I w związku z tym takie moje pytanie, a mianowicie ile kosztowałaby naprawa tego telefonu? Mam go niecały rok i nie ukrywam, że jest on mi bardzo potrzebny. Za wszelkie info dzięki.