• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #798605  autor: monyka8
 26 kwie 2015, 22:49
Ostatnio trafilam na ten telefon. Spodobal mi się ze wzgledu na fizyczną QWERTY. Nie lubię pisać na dotyku. Pisze szybko, a dotyk mnie tylko wkurw**** :shock: ;-) ogólnie najlepiej, jakby byli dotyk i fiz.klawiatura:-) tak czy siak, ten wydaje się okay. Nie są chyba drogie. Ma to dla mnie obecnie znaczenie. Mialam do wczoraj BB q10, upuscilam, tel.zniszczony. u mnie to normalne ;/ a w kieszeni pusto.
Co sadxicie o tel. Samsung Captivate Glide I927 ?? Dużo slucham także muzyki przez sluchawki, serfuje po mecie, czasem ściągane jakąś większą gre..... To, że posiada duży wyswietlacz to tez plus!
 #798747  autor: kamil1221
 27 kwie 2015, 17:32
Widać że jest to jakiś wynalazek z Androidem 2.3.X na dzień dzisiejszy elektrośmieć. W obecnych czasach, bardzo ciężko o urządzenie z pełną klawiaturą i dotykiem.

Jedynym sprzętem jaki mi przychodzi na myśl (z nowych) o tych parametrach jest BB Classic.
Poszukaj na allegro Nokii E7 (największa wadą jej jest martwy Symbian).
 #806909  autor: monyka8
 17 cze 2015, 11:47
BB Classic (Q20) jest świetny, ale cena..... nieciekawie u mnie teraz z pieniędzmi. myślalam wcześniej o BB Q10, tańszy, aczkolwiek nadal ta kasa...
Ubydwa są świetne. Mają chyba wszystko czego potrzebuje :)