Witam, ostatnio rozglądając się za nowym telefonem zorientowałem się że mam internet jak i telewizję w cyfrowym polsacie, co za tym idzie że mogę dostać taniej kolejny produkt. Więc interesuje mnie Samsung Galaxy s4 mini, za jedynie 3 zł w abonamencie pierwotnym 84,99 zł / mies. brutto, lecz jako klient pełnego pakietu Cyfrowego Polsatu mogę dostać ten abonament za połowę czyli 42,50 znajdę w nim nielimitowane rozmowy jak i smsy wraz z internetem 2 GB. Dużym plusem jest to że jeżeli przeniosę numer nie będę musiał nawet płacić tego abonamentu przez 6 miesięcy, więc teraz pytanie do Was czy znajdę gdzieś lepszą ofertę? No S4 mini to w miarę telefon dla moich potrzeb, lecz lepiej zawsze jak jest te 2GB RAMU a nie 1.5, więc tutaj na pewno w smartdom nie dostanę S4 przynajmniej na chwilę obecną, co możecie powiedzieć mi o takiej umowie, jest ona kusząca z tym telefonem?
jest to kusząca oferta, bardzo rozwinięty zasięg Plusa na który się składa też Aero2 + dobra oferta + opcja zniżki na mobilny net jeśli jeszcze nie masz,
w jakiej sieci masz teraz numer ?
sam znalazłeś tą ofertę czy dzwonili, że możesz skorzystać ze zniżki ?