• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #772850  autor: Devt
 25 gru 2014, 23:15
Witam, ostatnio rozglądając się za nowym telefonem zorientowałem się że mam internet jak i telewizję w cyfrowym polsacie, co za tym idzie że mogę dostać taniej kolejny produkt. Więc interesuje mnie Samsung Galaxy s4 mini, za jedynie 3 zł w abonamencie pierwotnym 84,99 zł / mies. brutto, lecz jako klient pełnego pakietu Cyfrowego Polsatu mogę dostać ten abonament za połowę czyli 42,50 znajdę w nim nielimitowane rozmowy jak i smsy wraz z internetem 2 GB. Dużym plusem jest to że jeżeli przeniosę numer nie będę musiał nawet płacić tego abonamentu przez 6 miesięcy, więc teraz pytanie do Was czy znajdę gdzieś lepszą ofertę? No S4 mini to w miarę telefon dla moich potrzeb, lecz lepiej zawsze jak jest te 2GB RAMU a nie 1.5, więc tutaj na pewno w smartdom nie dostanę S4 przynajmniej na chwilę obecną, co możecie powiedzieć mi o takiej umowie, jest ona kusząca z tym telefonem?
 #772856  autor: ciekawy
 25 gru 2014, 23:56
jest to kusząca oferta, bardzo rozwinięty zasięg Plusa na który się składa też Aero2 + dobra oferta + opcja zniżki na mobilny net jeśli jeszcze nie masz,

w jakiej sieci masz teraz numer ?

sam znalazłeś tą ofertę czy dzwonili, że możesz skorzystać ze zniżki ?
 #772878  autor: Devt
 26 gru 2014, 10:17
Obecnie numer posiadam w T-mobile, ofertę udało mi się znaleźć samemu, szkoda że nie znajdę w tej ofercie Samsung Galaxy s3 LTE bądź Galaxy s4...Przy przenoszeniu numeru, gwarancja na telefon staje się nie ważna? Czy po prostu dalej ona działa?

Ciekawą propozycją też jest już S4 za 129 w abonamencie za 69zł, również 6 pierwszych miesięcy za darmo. Lecz mam już internet do 500 MB.

Teraz mam dylemat, czy skusić się na S4 mini z podobnym wyświetlaczem do mojego Ace 2, czy też może po prostu wydać trochę więcej i mieć większą przyjemność z posiadania już S4?
 #772935  autor: ciekawy
 26 gru 2014, 18:43
gwarancja to oddzielny temat i jest ważna, ważność gwarancji nie zależy od aktywności albo braku aktywności numeru w sieci,

jeśli nie masz jakichś limitów kasy że nie wydasz więcej to możesz dołożyć i cieszyć się tym S4, 129 zł to nie tak dużo w skali 24 miesięcy umowy, więc może nie ma się nad czym zastanawiać