Witam . To moj pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość. Zakupiłem tydzien temu tel. model powyżej w pakiecie na abonament.Wszystko śmiga aż miło problem następuje kiedy próbuje połączyś się internetowo poprzes sieć operatora . Mianowicie używam oryginalnej przeglądarki z galaxy, łącząc sie z np. onet.pl pierwsze kilka minut działa prawidłowo po czym pokazuje się komunikat nie można znaleść strony czy coś w tym stylu .Na wyświetlaczu widnieje ikonka ze internet podłączony . To samo ze skype internet pokazuje ze jest a nie można dać na dostępny bo defakto połączenia brak. Jeśli uda się połączyć rozmowa działa bezproblemowo po czym s=obraz w skype sie zawiesza i rozmowa zostaje przerwana. Przy czym ponowne uruchomienie telefonu w obu przypadkach (skype i przeglądarka) likwiduje problem . Po włączeniu sie tel. internet znów śmiga pare minut i znów to samo . Posiadam antiwirus avast , w pakiecie mam 2 gb internetu licznik danych wskazuje iz mam wykożystane 178 mb . Prosze o pomoc . Brak zasięgu również odpada ponieważ procuje w samym centrum amsterdamu na otwartym terenie zasięg max .Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Piotr
p.s podczas wystepowania problemu uruchomiony speedtest nie jest w stanie namierzyć serwera.
Operotor T-Mobile Holandia
p.s podczas wystepowania problemu uruchomiony speedtest nie jest w stanie namierzyć serwera.
Operotor T-Mobile Holandia