Jeden z seniorów w rodzinie posiada ten telefon.
Wykonanie przyzwoite, ale np. ze względu na przyciski w jednakowej płaskiej płaszczyźnie, użytkownik nie mógł się z początku przyzwyczaić do niewyraźnie oznaczonych górnych klawiszy opcji które są położone w jednej płaszczyźnie z zielonym i czerwonym klawiszem.
Z plusów które odnotowałem:
- Przyzwoita jakość głośnika, wszelkie dzwonki słychać wyraźnie jak na model telefonu z niższej półki
- Dobra jakość rozmów.
- Telefon jest lekki: 85g wobec maleńkiej Nokii 2610, którą wcześniej ów senior posiadał (91g)

- Ponoć niezła bateria (wg użytkownika)
Minusy - subiektywnie.
- Ustawione zdjęcia dla kontaktów nie wyświetlają się na całym ekranie, ba - pokazują się tylko miniaturki i nie wiem czy to jakoś można zmienić. Krótko bawiłem się tą słuchawką i nie znalazłem takiej opcji.
- Brzydkie, białe tło powiadomień (np. o nowej wiadomości itp.)
- Wspomniane słabo wyróżnione klawisze opcji, zlewające się z zielonym i czerwonym przyciskiem (ja akurat na to nie zwróciłem uwagi ale osoba starsza faktycznie może mieć z początku z tym jakiś tam problem).
- Brak lampki.
Słuchawek nie testowałem więc nie wiem jak na nich gra muzyczka.
Ogólnie jak na telefon za 150-200zł z podstawowymi funkcjami uważam, że model jest całkiem udany. Do dzwonienia i smsowania ujdzie