• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #651510  autor: ciekawy
 31 lip 2013, 22:38
mam pytania a propo tego tabletu - Pentagram Eon PRIX 7, nie jest to drogi tablet ale do internetu może być i tu jest problem - przejściówka na modem USB taki z telefoni komórkowej typowy do netu mobilnego jest, ale po podłączeniu tablet nie wykrywa modemu i co dalej - trzeba kupić firmowy modem od Pentagrama ? jak tak to ile kosztuje taki modem i gdzie go szukać ? na stronie netowej Pentagrama nie bardzo mogę taki modem znaleźć, na alledrogo też nic, to jak zrobić, żeby ten tablet wykrył modem i połączył się z netem ? a może inne modemy niż Pentagram podejdą tylko jakie skoro nie widzi innej firmy ?

sprawdziłem na stronie Pentagrama listę kompatybilnych modemów z tym tabletem, do tego tabletu był podłączony kompatybilny modem i mimo to tablet go nie wykrył, nie instalował, w ogóle jakby modem nie był podłączony

poradźcie coś