• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #605712  autor: alunkaa
 04 sty 2013, 19:39
mam samsunga gt b5310. zepsuł sie nagle, z dnia na dzień. gdy dzwoniłam lub odbierałam nie działał głośnik w telefonie (w trybie głośnomówiącym działało), a gdy wpinałam słuchawki zacinało sie wszystko. oddałam tel do serwisu, powiedzieli ze trzeba wymienić gniazdo od słuchawek (?) i chyba coś z oprogramowaniem. no i już miałam odbierać tel z serwisu, wszystko wycenione było na 80zl. i nagle dowiedziałam sie ze własnie znowu coś sie popsuło i może to przewyższyć cene calej komórki. i kazali dopiero za kilka dni sie odezwać (a trzymają mój tel od 2 tygodni)
i teraz mam pytanie, czy oni nie chcą mnie oszukać?????
Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 14:07 przez alunkaa, łącznie zmieniany 1 raz.

#605888  autor: orson_dzi
 05 sty 2013, 14:08
A w ogóle masz gwarancję?

I ogólnie proponuję zmienić serwisu.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#607048  autor: neoptb
 10 sty 2013, 22:24
Samsung jeździ do CCS'u. Także dosyć dziwna sytuacja. Bo serwis kontaktuje się przeważnie z salonem w którym oddaje się telefon, a dopiero potem oni z klientami...

żyj i pozwól żyć.
P.S. Pomogłem? To kup mi piwo :)

#611972  autor: paker
 05 lut 2013, 18:20
Jeżeli gwarancja to do serwisu. Jeżeli nie to na allegro i sprzedać jako uszkodzony.