• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #412222  autor: domzac
 23 cze 2010, 03:16
Witam kupiłem se nie dawno komórkę Treecon V902 i mam kłopot. Jest tam przeglądarka mini opera i powiedzcie mi czy da się ją skonfigurować na wf czy tylko na WAP a i jeszcze takie drugie pytanko bo na tej komórce jest Google map tylko ze nie wiem jak ją też z konfigurować powiecie mi proszę ja się na tym nie znam a przydało by się to skonfigurować

[ Dodano: 2010-06-23, 18:37 ]
A możecie mi powiedzieć czy wogule opera mini chodzi na WF czy tylko na wap

Pomóżcie, a nie pomuszcie. Co za byk w tytule.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 17:15 przez domzac, łącznie zmieniany 1 raz.

domi

#412409  autor: Dudi00
 23 cze 2010, 19:04
Na W-F może chodzi ale najlepiej jak zapytasz, lecz co do WAP to nie mam pojęcia co to za lekcja. Niebój nic po pytam.

Polecam zajrzeć do konfiguracji słownika. Jeśli jest to jednak zbyt kłopoliwe... proszę zainstaluj sobie polski słownik do Chrome.

Google Maps to już wyższa szkoła jazdy lecz skoro trafiłeś na forum, zarejestrowałeś się to samą stronę google.pl znasz?

A) Tak znam (wpisz maps.google.pl napewno zaobserwujesz podobną mechanikę działania)

B)Nie, nie mam pojęcia co to jest. ( .... nie mam pytań... google.pl )

Pozdrawiam i nie poddawaj się :D

#412500  autor: domzac
 24 cze 2010, 00:28
Tak ale mi chodzi o to ze mam w komórce opere i nie chodzi mi na wf powiec mi jak ustawić bo nie wiem jak. A mi chodzi o to ze mam w komórce gogle map ale nie chodzi bo wyskakuje żeby z konfigurować ale ja chce żeby chodziło na WF a nie na wap powiec jak to zrobić
Dzięki z góry za odpowieć

domi

#412501  autor: aizo
 24 cze 2010, 00:31
Pomuszcie
Pobiłeś rekord.

domzac pisze:wf czy tylko na WAP
Tak da się.Rozumiem, że WF to WiFi

Połączenie nie może być zrealizowane.

#413094  autor: micaxa
 26 cze 2010, 15:48
niestety, ale teraz z tym wf-em może być problem bo od wczoraj sa oficjalnie wakacje i przynajmniej do wrzesnia wszystkie wf-y sa odwołane.

A tak na poważnie jesli masz opere mini ( czy tez mini opere w ktorej wf może sie odbywac) to wchodzisz: opcje ( u mnie taka ikona z kluczykiem płaskim podobnym to tego do odkręcania nakrętek 21 na półosi w maluchu) i tam nie ma zadnej opcji ktora odpowiada za polaczenie ktorego uzywa przegladrka.
A probowales moze zestawic polaczenie wifi z telefonem i wtedy odpalic opere?