• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #410109  autor: panish
 11 cze 2010, 12:42
Rozglądam się za jakąś rozsądną słuchawką bluetooth do rozmów i niestety nie mogę znaleźć żadnych materiałów które pomogłyby mi coś wybrać.

Na naszym forum jedyne opinie dotyczą Nokii BH-104, internetowe testy są sprzed kilku lat, a wybierać jakiś model według ilości sprzedanych sztuk na Allegro... Cóż, jest to jakaś opcja, jednak zaliczyłbym ją do półśrodków.

Tak więc - mógłby ktoś coś polecić albo chociaż nakierować na materiały które pomogłyby mi coś wybrać? Najważniejsza jest dla mnie wygoda, słuchawkę używać będę głównie w trasach z iPhone'm i Nokią.

Z góry wielkie dzięki za pomoc. :-)

#412494  autor: Sklep CCS
 23 cze 2010, 23:38
Witaj, a co powiesz na zestaw głośnomówiący bluetooth - Samsung HF 1000?

Sam używam takiego zestawu od 3 tygodni i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył - za małe pieniądze mam w końcu to czego szukałem. Testowałem już wiele rozwiązań zaczynając od zwykłych słuchawek przez bluetooth na ucho, zestawy wbudowane i przenośne.

Bateria trzyma bardzo długo, sporo jeżdżę i dużo rozmawiam i dopiero raz go ładowałem. Jakość dźwięku jest bardzo przyzwoita. Mój rozmówca mnie słyszy bez zakłóceń. Jak dla mnie to strzał w dziesiątkę. Polecam!

Sklep internetowy CCS. Odwiedź nas! - sprzedajemy i akcesoria LG, , Nokia, Alcatel, myPhone, Emporia i inne.