mam takie pytanie czy jakiś informator czy strona o nr. sieci stacjonarnej, żeby można było sprawdzić czy numer nie został przeniesiony do innego opa . Dla komórek jest tego całą masa np. http://www.sprawdznumer.pl/
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
no ale jak numer zostanie przeniesiony - to plan numeracji krajowej nic tu nie da - ja mam numer 61-8XXXXXX (co wg PNK sugeruje TP, a numer jest teraz w netii, której numery w Poznaniu zaczynaja się np 61-65xxxxx) - tu możesz jedynie sprawdzić, że numer pierwotnie byl przeznaczony dla puli tp
(oczywiście przy zdecydowanej większości numerów przydział wg PNK będzie zgadzal się ze stanem faktycznym)
[ Dodano: 2009-09-19, 23:39 ]
@TSB
nie wiem czy komuś sie oplaca robienie takiego serwisu - w przypadku komórek ma to sens ze względu na ceny połączen poza sieć, natomiast przy stacjonarnych poza kilkoma starszymi planami tp, gdzie były darmowe rozmowy w ramach sieci, nie ma to raczej sensu...
(oczywiście przy zdecydowanej większości numerów przydział wg PNK będzie zgadzal się ze stanem faktycznym)
[ Dodano: 2009-09-19, 23:39 ]
@TSB
nie wiem czy komuś sie oplaca robienie takiego serwisu - w przypadku komórek ma to sens ze względu na ceny połączen poza sieć, natomiast przy stacjonarnych poza kilkoma starszymi planami tp, gdzie były darmowe rozmowy w ramach sieci, nie ma to raczej sensu...
Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni