szyman12 pisze:A tak szczerze

? Radze niepatrzeć na promocję. Kup starter Simplusa, Heyah i Orange, i sprawdź, by potem niemówić, jaki to on beznadziejny itp.
Dokładnie. Zasięg to podstawa. Musisz pierw sobie sprawdzić żeby nie było płaczu... Dodam od siebie, że najmniej tabilny Internet posiada Era, przynajmniej tam gdzie miałem przyjemność użytkowania. Później Plus i Orange- z Plusem to miałem mały kontakt, natomiast z Orange korzystałem 2 lata i byłem niezmiernie zadowolony z:
- Zasięgu- rzecz można, że nie miałem nigdy problemu, nigdy;
- Stabilności- jak mnie samo z siebie rozłączyło raz na 3 miesiące, to... huk

- Szybkość- miałem słaby modem, ale jak nie miałem ograniczeń to Internet świetnie działał.
Zdecydowanie polecam. Ja korzystałem z tego free za 60 PLN

Na początku pamiętam limit- 0,5 GB
Natomiast Era- jedna osoba kupiła tego blukonekta od nich i skończyło się na rozwiązaniu umowy i zapłacie kary umownej. Zasięg- tragedia, jak jest to słaby, czasami w ogóle nie ma, jeśli zasięg był to stabilność nie umożliwiała komfortowego korzystania z Internetu, jeśli chodzi o szybkość to nie było większych zastrzeżeń, ale podobno mogłoby być lepiej. Teraz ta osoba ma neta z Orange i zadowolona jest. Albo może tak- nie narzeka
Także radzę przetestować zasięg 2G/3G w Twojej okolicy zanim podpiszesz jakąkolwiek umowę.