• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #303224  autor: davidoff9
 12 gru 2008, 07:45
Witam.

Piszę do was z zapytaniem o oferty dostępu do internetu na czas nieokreślony. Klilka dni temu skończyła mi się umowa z TP i nie przedłużyłem jej z racji zmiany miejsca zamieszkania jaka nastąpi za pół roku (żenie sie:P). Nie chciałem sie wiązać chociażby na rok, później bym musiał opłacać do końca umowy ponieważ w rodzinnym domu nikt inny nie korzysta z internetu.
Mieszkam na wsi, radiówka odpada ponieważ nie sięgnie do mnie z centrum mojej miejscowości.
Zatem pytanie, czy orientuje się ktoś u którego dostawcy świadczącego swoje usługi na łączach TP jest jakaś ciekawa oferta umowy nieterminowej? Natrafiłem na Multimo gdzie 512kbit ksoztuje 49 netto + akt 100. Gdyby nie ta aktywacja pewnie bym podpisał. Może ktoś zna innego operatora gdzie ta opłata jest mniejsza a cena za dostęp do usługi na podobnym poziomie?
Mógłbym nawet podpisać na rok czasu jakąś mała prędkosć 128kbit byle cena była odpowiednia jak mam później płacić za nieużywanie przez pół roku :?

Dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 gru 2008, 11:53 przez davidoff9, łącznie zmieniany 1 raz.