• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #301898  autor: RafalM
 05 gru 2008, 18:02
Mam w domu router D-linka DIR 300. Wszystko jest pięknie poza jednym szczegółem. Podczas gdy na laptopie osiągam pełną prędkośc łącza, na komputerze stacjonarnym prędkośc jest nikła, a czasem wogóle jej nie ma. Wiecie w jaki sposób równo podzielic predkośc łącza?

#302418  autor: Sirmark
 08 gru 2008, 02:52
RafalM pisze:Mam w domu router D-linka DIR 300. Wszystko jest pięknie poza jednym szczegółem. Podczas gdy na laptopie osiągam pełną prędkośc łącza, na komputerze stacjonarnym prędkośc jest nikła, a czasem wogóle jej nie ma. Wiecie w jaki sposób równo podzielic predkośc łącza?
Tak naprawde to nie dokladnie napisales o jaka predkosc lacza Ci chodzi.
Po drugie nie wiadomo co jest tak naprawde przyczyna, bo standardowo wszystko powinno dzialac przy 2 kompach bezproblemow w standardowych ustawieniach. A przyczyn moze byc sporo, od routera, przez kable, do kompie konczac.

M.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew