Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Jak juz to to drugie tylko wydaje mi sie ze komunikat mowi, ze jest sie poza Sterfa Domowa".szyman12 pisze:Czy telefon nieloguje się do innych masztów, tylko do tego, który został mu ustalony, czy może loguje się, ale gdy się dzwoni to mówi "Niemożna zrealizować połączenia ..."??
Na tyle to system nie pozowoli, ale mozna sie niezle zapuscic w miasto w DomowaMotodawca pisze:teoretycznie jest to 500 m natomiast w praktyce mozesz miec nawet zasieg 30-40km
w miasto na pewno nieyagi pisze:Na tyle to system nie pozowoli, ale mozna sie niezle zapuscic w miasto w Domowamysle ze tak 6-8 km da rade...
Z tego co wiem to po moim miescie mozna smialo wziac Domowa zamiast komorkiSirmarK pisze:w miasto na pewno nie
Na tyle to system nie pozowoli, ale mozna sie niezle zapuscic w miasto w DomowaMotodawca pisze:teoretycznie jest to 500 m natomiast w praktyce mozesz miec nawet zasieg 30-40km
Na przyklad w angielskim O2 mozna wykupic pakiety minut HOME , bardzo duze, oczywiscie w ofercie na karte dzialajace dokladnie w ten sam sposob jak DOMOWA ERA. Nie ma potrzeby wtedy kupowac drugiego telefonu "stacjonarnego" do korzystania w domu.szyman12 pisze:Od dłuższego czasu nuruje mnie pewne pytanie. Otóż co się dzieje, gdy wyjdę poza te 500 m.