Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
era
Miałem dokładnie to samo poczytaj ten tematsatyrek pisze:Twoje zamówienie zostało odrzucone przez TP z powodu braku technicznych
możliwości realizacji usługi. Wkrótce otrzymasz od nas pismo w tej sprawie.
teoretycznie tak, ale praktycznie nie. To są takie trick'i - sztuczki telepsy. Nie wiesz że TP to sami oszuści?satyrek pisze:Czy taki brak oznacza, że ilość miesc na NEOSTRADĘ w Olsztynie jest ograniczona i że zamawiając neostradę można dostać odpowiedź, że tepsie przykro ale nie mogą nic zrobić, bo nie ma slotów?
mozesz to rozszerzyć???? tz kto????D@rio pisze:teoretycznie tak, ale praktycznie nie. To są takie trick'i - sztuczki telepsy. Nie wiesz że TP to sami oszuści?satyrek pisze:Czy taki brak oznacza, że ilość miesc na NEOSTRADĘ w Olsztynie jest ograniczona i że zamawiając neostradę można dostać odpowiedź, że tepsie przykro ale nie mogą nic zrobić, bo nie ma slotów?
czy miałeś wcześniej neostradę????Twoje zamówienie zostało odrzucone przez TP z powodu braku technicznych
możliwości realizacji usługi. Wkrótce otrzymasz od nas pismo w tej sprawie
bo w TP mozesz mieć max neo np 512 -wiecej nie z przyczyn technicznych -a biorąc w promocji dostęp internetowy np w netia np opcja 1M nie bedzie zrealizowana...prostePrometo pisze:Saracen powiedz mi jedno dlaczego mogę mieć Neostradę a nie mogę mieć internetu od innego alternatywnego dostawcy?
Saracen pisze:bo w TP mozesz mieć max neo np 512 -wiecej nie z przyczyn technicznych
Takiej opcji nawet nie maPrometo pisze:Saracen pisze:bo w TP mozesz mieć max neo np 512 -wiecej nie z przyczyn technicznych
Właśnie o to chodzi, że mogę mieć Neostradę w większej opcji niż 512 MB.
Jak to nie ma? Ja posiadam taką taka opcję tzw. "Promocję startową 512 MB" i gdy chciałem mieć Net24 z Netii to się nie dało ze względu na brak możliwości technicznych leżących po stronie TP SA, a gdy zamówiłem Neostradę w TP SA nie było żadnych przeciwskazań na założenie no i mam Neostradę.JayCee pisze:Takiej opcji nawet nie ma
np. Ty - pracownik. Który już nie raz tutaj wciska kity.Saracen pisze:mozesz to rozszerzyć???? tz kto????
nie ma to żadnego znaczenia.Saracen pisze:jesli tak to jaka opcję????
powiało aluzją i zazdrością. No na pewno lepsi od TP.Saracen pisze:Rozumię że to TP powinna ci linie zrobić dla neta??? heh .....niech zrobi Netia.... bo są świetni...
to jest jej zakichany obowiązek. I sprawa faktycznie powinna trafić do sądu.Saracen pisze:świetni... Jesli z przyczyn technicznych nie moze TP zesztawić łacza swojemu klientowi to tobie zestawi dla operatora Netia???
skąd to Ty możesz wiedzieć...Saracen pisze:bo w TP mozesz mieć max neo np 512 -wiecej nie z przyczyn technicznych
to powinni to UZASADNIĆ. I napisać że jest możliwa opcja z niższym transferem oraz za zgodą klienta zamówienie zrealizować.Saracen pisze: -a biorąc w promocji dostęp internetowy np w netia np opcja 1M nie bedzie zrealizowana...proste
teoretycznie. Praktycznie, TP nie strzela sobie aż takich "goli". Stać ich na rozbudowę.JayCee pisze:wpłynie z netii wniosek o internet wszystkie dostepne porty na DSLAMie zostaną zajęte przez innych userów i wtedy jest np. brak możliwości technicznych.
Zaznacze ze 7 dni roboczych...Duduś pisze:do TP musi otrzymać odpowiedź w ciągu 7 dni od TP SA.
Nieprawda. Najbardziej wirygodna jest odpowiedz z TP SA ze jest mozliwosc zalozenia neta. jak zamowi sie Netie np. w Germanosie to jak TP SA odmowi to potem na stronie bedzie zaktualizowany komunikat ze nie ma mozliwosci...Duduś pisze:To będzie najbardziej wiarygodna informacja
accchh te układy i układzikiderekpl pisze:Mam znajomego w TP zajmuje sie bodaj monitorowaniem kwestji techniczych - powiedzial ze owszem TP w tamtej strefie ma malo portow ale jesli chodzi o BSA to nie bedzie mozliwosci i juz ( bynajmniej nie z braku techniczych ). Przydal by sie jakis audyt UKE i tyle.