• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #218402  autor: BartoszJ
 03 wrz 2007, 14:39
Witam
Chciałem od samego początku zaznaczyć ze jestem do tyłu w nowych technologiach.

Chciałbym móc przeglądać strony www oraz odbierac maile na telefon ( mam Nokie E50) jak najtańszym kosztem. O ile dobrze popatrzyłem w cennik korzystanie z Wap czy internetu kosztuje 20 gr za 50 kb. Czy można te koszty jakoś obniżyć jakimiś pakietamu czy moze jakoś inaczej można sie łączyć ??

#218412  autor: bang_gang
 03 wrz 2007, 15:18
Abonament:
Kod: Zaznacz cały
Orange Free E-mail. Za 30 zł miesięcznie, klient otrzymuje 150 MB na transmisję danych. Pakiet można aktywować w internetowym bądź telefonicznym BOK-u lub SMS-em o treści AKT OFEMAIL pod numer 1111 (koszt 20 groszy). Pozostały limit można sprawdzić SMS-em o treści ILE DANE wysłanym na numer 1111 (koszt 20 groszy). Po przekroczeniu limitu, użytkownik będzie taryfikowany za pobrane dane według standardowego cennika.

Orange Free na 1 dzień. Za 5 zł płatnych jednorazowo, klient otrzymuje 20 MB transmisji danych do wykorzystania w ciągu 24 godzin od momentu aktywacji. Po przekroczeniu limitu, transfer ograniczany jest do 16 kb/s. Pakiet można aktywować w internetowym bądź telefonicznym BOK-u lub SMS-em o treści AKT OF1 pod numer 1111 (koszt 20 groszy). 
Nowy Twój Mix
Kod: Zaznacz cały
Pakiet Orange Free 5, 5 MB do wykorzystania na połączenia z internetem i Orange World kosztuje 5 zł miesięcznie. Aby włączyć usługę należy wysłać SMS-a o treści DANE pod numer 258 (koszt SMS-a 20 gr). Usługa jest ważna 30 dni.
W ostateczności możesz skorzystać z Orange Free na kartę (0,03 gr za 100 KB)