Witam, jestem w Orange w ofercie POP niedawno zainstalowalem sobie komunikator "Papla" i ustawilem go pod gadu gadu, teraz mam pytanie ile zabiera mi kasy za gadanie na tym komunikatorze czy to jest rozliczane w postaci ze place za kazde 50 kb wykorzystane np 25 groszy?
Jak to jest dokladnie rozliczane?
mam Sony Ericcson k610i ten 3g
Szukalem na stronie orange w cennikach ale nic o tym nie znalazlem a co mysliscie o Orange Free na karte? moze lepiej przejsc na ta oferte i za kazde wykrozystane 100 kb zaplace tylko 3 gr wtedy moglbym gadac do woli na mobilnym komunikatorze papla, ale za to moje pakiety sms z mistrza klawiatury przepadaja? i jakie sa oplaty w orange free za 1 minute rozmowy do wszystkich sieci i ile kosztuje SMS do wszystkich sieci i w sieci?
Prosilbym o pomoc
napewno ten post sie przyda nie tylko mnie.
Jak to jest dokladnie rozliczane?
mam Sony Ericcson k610i ten 3g

Szukalem na stronie orange w cennikach ale nic o tym nie znalazlem a co mysliscie o Orange Free na karte? moze lepiej przejsc na ta oferte i za kazde wykrozystane 100 kb zaplace tylko 3 gr wtedy moglbym gadac do woli na mobilnym komunikatorze papla, ale za to moje pakiety sms z mistrza klawiatury przepadaja? i jakie sa oplaty w orange free za 1 minute rozmowy do wszystkich sieci i ile kosztuje SMS do wszystkich sieci i w sieci?
Prosilbym o pomoc