• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #197688  autor: Andre
 30 cze 2007, 18:53
Witam, proszę o radę z jakiego opa wybrać bezprzewodowy internet do laptopa. Dodaję, ze chodzi o Białystok. Nie znam sie zupełnie na używanych w informacjach skrótach. Chciałbym, zeby wszystko chodziło w miarę szybko i był zasięg. No i pytanie czy pomiędzy iPlusem, Orange i ewentualnie Erą są w tym zakresie jakieś różnice. Proszę o pomoc. Dzięki.

Rozmowa kontrolowana...

#197743  autor: D@rio
 30 cze 2007, 22:44
już było 100 takich pytań..

skorzystaj z opcji SZUKAJ.

Obrazek

#197760  autor: GLOBAL
 01 lip 2007, 00:00
Nie wiem czy to będzie pomocne?Swego czasu spędziłem w białystoku jakieś dwa miesiące korzystając jeszcze z modemu GC85 z orange i nie było problemów!Kiedyś pracowałem PTK jako ph i powiem Ci tylko nie kieruj się radami pracowników salonów( 3/4 ph też naopowiada Ci głupot)!!!Pamiętak podstawową rzecz, szykość netu zależy od ilości połaczeń głosowych na danym maszcie(oraz wiele innych czynników)i u każdego operatora jest tak samo-pirwszeństwo mają połączenia głosowe!!!Najlepiej jak uda Ci się przetestować te same modemy wszystkich operatorów w jednym miejscu i czasie!
Podzro i powodzenia!!!

GLOBAL

#197761  autor: Andre
 01 lip 2007, 00:01
Dzięki. I przepraszam, ze wyskoczyłem z pytaniem, które było już zadane.

Rozmowa kontrolowana...

#197766  autor: GLOBAL
 01 lip 2007, 00:17
Andre nie ma probemu ;-)

GLOBAL