• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #171790  autor: llukasz
 08 kwie 2007, 19:47
Witajcie

Orange najprawdopodobniej testuje usługę zamawiania rozmów na koszt odbiorcy.
Będzie można zamówić usługą przez kod USSD: *111*# (wg mnie prawdopodobnie składnia będzie wyglądać: *111*nr_telefonu#).
Po wysłaniu kodu USSD otrzymuję się wiadomość:
"Masz zablokowane zamawianie rozmow na koszt odbiorcy. Polaczenie z numerem *111*# nie moze zostac zrealizowane".
Wilker wspominał w poście Orange ....oops - padła strona WWW? o tym, że w Orange On-line pojawiła się usługa aktywacji/deaktywacji zamawiania i odbierania połączeń na Twój koszt, jednak na moim numerze takiej dostępnej usługi brak w Orange On-line.

PS.: To mój pierwszy post, więc witam wszystkich forumowiczów :)

#171796  autor: Irek
 08 kwie 2007, 20:12
Wiemy już o tym WitekT pisał już o tym w tej wiadomości

"And one more thing..."

#171798  autor: llukasz
 08 kwie 2007, 20:15
Sorki nie zauwazyłem newsa. Na stronce orange nadal cisza na ten temat.

#171799  autor: Irek
 08 kwie 2007, 20:16
Bo to nieoficjalna informacja jak już pewnie zauwazyłeś. Przyjdzie czas to pewnie będzie oficjalne info.

"And one more thing..."