• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #1188461  autor: MakPolny
 26 lut 2025, 13:41
Planowałem przejść z abonamentu T-Mobile na kartę, pisemnie rozwiązałem umowę z dopiskiem, że chcę przejść na kartę.

Dziś dostałem sms :
"Przypominamy, ze za 5 dni Twoj numer bedzie przeniesiony do T-Mobile na karte. Mozliwosc zalogowania karty SIM pojawi sie w ciagu 5 dni roboczych od daty rozwizania Umowy. Rownoczesnie otrzymasz od nas 5 zl na start. Wyprobuj, jak to dziala i jakie to proste - bez umowy, bez zobowiazan. Szczegoly na www.t-mobile.pl/migracja"

Faktycznie migracja z abonamentu na kartę trwa aż 5 dni roboczych ??
 #1188462  autor: KC-KARLOS
 26 lut 2025, 13:54
MakPolny: to maksymalny przewidywany czas migracji. Zazwyczaj trwa ok 24 godziny i nie wszystko będzie działać od razu.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1188636  autor: MakPolny
 02 mar 2025, 09:31
Jakby się ktoś zastanawiał, w moim przypadku migracja abo -> karta przeszła bez problemu, o północy karta straciła zasięg, trochę później wyłączyłem i włączyłem ponownie tą kartę SIM i po chwili odzyskała zasięg T-Mobile, wykonałem kilkusekundowe połączenie na BOK celem aktywacji numeru, poszedłem spać a rano karta była już w pełni aktywna i dało się ją doładować i aktywować ofertę no limit.
ręcznie poprzez sms o treści TAK na numer 80535 trzeba włączyć VOLTE/VOWIFI, ustawić doładowania cykliczne i można zapomnieć o reszcie.