Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Nie mam już ochoty płacić abonamentu w TP Więc mam pytanie, czyja oferta WLR jest najtańsza? Nie chodzi mi zbytnio o "darmowe" minuty bo w większości kozystam z komórki, a mimo wszystko stacjonarny się przydaje.
Na razie tele 2 jest najtańsze ale nie polecam.Teraz wszedł Dialog poczekaj jak wejdzie Netia albo Polkomtel.Moim zdaniem powinno to nastąpić do końca wakacji letnich.
najbardziej korzystny plan jaki TP wypuściła za swojego żywota nazywał się PLAN AKTYWNY. Uważam że on był lepszy, niż te wszystkie co obecnie oferuje ten moloch...
D@rio pisze:najbardziej korzystny plan jaki TP wypuściła za swojego żywota nazywał się PLAN AKTYWNY. Uważam że on był lepszy, niż te wszystkie co obecnie oferuje ten moloch...
Ja swojego czasu korzystałem z Planu Niedrogiego, czy jakoś tak... i troche sie zdenerwowalem. Mianowicie: chcialem sobie "załączyć" Neostrade i pani z infolini powiedziała, że przy tym planie jest to jak najbardziej możliwe. Przychodzę do telepunktu i d*** blada nie można... i musiałem zmienić abonament na dobrodziejstwo jakim jest Plan 60 minut za darmo...
Z tego co wiem to TPSA zabraniała tylko Neo na Socjalnym a na niedrogim można było mieć Neo.Wprowadzili cię w błąd , pewnie żeby wyrobić normę na plan 60 min za darmo.