Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Chello ma chyba gigantyczną awarie, od paru dni strasznie im skakały szybkości transferu a od wczoraj nie otwierają się niektóre portale np. dziennik.pl czy grono.net. u moich znajomych dzieje się to samo. Ktoś wie coś więcej na ten temat??
Ja wiem tyle, że nie mogę puścić chello przez router Mam je od wczoraj więc nie powiem Ci jak jest z transferem. Chociaż ip.wp.pl pokazuje 1,8MB/s przy chello light 1,5MB/s. Zobaczę jak wrócę do domu bo może w końcu puszczę routerem połączenie i wtedy będę miał możliwość testowania.
krecha u mnie w sz-nie wszystko w porzadku. zadzwon na ich infolinie w wolnym czasie, troche sie czeka na konsultanta. jak juz z nimi sie gada to dosc rzeczowo podchodza do tego i sprawdzaja co to moze byc
'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'
akurat z prędkością jest wszystko oky. sprawdzałem na odpowiednich stronach prędkość i wszystko w normie. w tej chwili problem przerzucił się na otwieranie niektórych stron.
jak dzwoniłem pod 9480 to witał mnie miły automat informujący o tym co wiem czyli o tym że jest problem z otwieraniem stron, a na konsulultata niestety nie można się doczekać , zapewne strasznie dużo ludzi teraz do nich dzwoni.
niestety problem ze stronami trwa już prawie dobe=/
i dlatego sie pytam czy ktoś wie coś więcej, czy komuś udało sie do dzwonic do konsultanta.
mam takie cos czasem niem oge wejsc na teleoplis potem juz na zadna stronke, ostatnio sie to nasililo bardzo :/
natomiast gg dziala jak trzeba, pinguje onet czy tez wp i jest ok. mysle ze to jakis klopot z ich DNSami. ciekawe jest ze po restarcie kompa problem znika. a i z predkoscia czasem sa problemy.
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/ http://ag.bocznica.org/
No tak, wczoraj miałem okazję potestować chello (przez router - 2 komputery w sieci). Podłączenie mam bezprzewodowo i absolutnie żadnych problemów z tym łączem. Stronki chodzą świetnie, zero problemów. Póki co jestem zadowolony
a u mnie ciagle jakies jaja ze strona tlelepolis a wlasciwie to z forum dokladnie.
ale poza tym ok
wszystko smiga. smialo polecam. a tpsa to jak widac ponizej
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/ http://ag.bocznica.org/