D@rio pisze:no został, ale dotyczy tylko nowych user'ów którzy aktywują usługę od niedawna pierwszy raz. Jaką umowę widziałaś znowu? Nic nie rozumiem z Twoich postów, piszesz bardzo chaotycznie...
Przecież chyba doskonale wiem jak ze mną postąpili i wydaje mi się, że dość jasno to opisałam. Skorzystałam z telefonicznej Propozycji Orange i zaznaczyłam, że nie zależy mi żadnym ich telefonie tylko chce dalej korzystać z Wybranego Numeru bez limitu. Kobieta z którą rozmawiałam powiedziała mi, że ona prawie (robi wielką różnicę) jest pewna, że nawet jeśli wezmę do tego telefon, limit i tak mnie nie obejmie. Więc się zgodziłam. Kurier mi dostarczył telefon wraz z papierami, po wnikliwym przeczytaniu umowy, aby się jeszcze upewnić zadzwoniłam ponownie do tej zasranej Propozycji i jakaś inna konsultantka mi oznajmiła po krótkiej rozmowie, że owszem jeśli umowa, którą trzymam w rękach jest tak zapisana, oznacza to że ten limit będzie jeśli ją podpiszę. Po czym powiedziała, że tylko jeśli nic nie zrobię (czyli nic nie zmienię kompletnie) pozostanę z brakiem limitu. Jednak po tych przygodach z nimi, ja już w nic im nie wierzę i zamierzam się dzisiaj wybrać do salonu Orange i z kimś tam porozmawiać. Mam nadzieję, że znajdzie się tam osoba, która będzie wiedziała coś na 100%.
[ Dodano: 2007-01-02, 12:04 ]
prezeswk pisze:Mając już umowę na czas nieokreślony podpisalem aneks do umowy i znów dostalem rabat na "Wybrane numery", ale już z wyraźnym zaznaczeniem w tymże aneksie do umowy, że usługa wybrane numery podlega limitom 1200 minut. Ponieważ osoba, która korzysta z tego numeru spokojnie miesci sie w limicie 1200 min. więc nie robię z tego powodu problemu. U mnie było tak. Wszystko powinni zapisac w aneksie do umowy, a jeśli nie poproś zeby to wpisali, żeby była jasność.
Hmm, ja akurat jestem w takiej sytuacji, że 1200 minut mnie nie zadowoli i jeśli jakikolwiek wprowadzą mi aneks, wolę przejść do Ery gdzie tych minut jest prawie dwa razy więcej (2000). Czyli jeżeli teraz się z nimi nie skontaktuję do końca trwania umowy, w jaki sposób oni będą się ze mną kontaktować? A, i nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale bez tego rabatu nadal miałbyś bez limitu?