• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 49 z 57
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 57

#144941  autor: Marketing
 23 sty 2007, 16:24
amfi pisze:to raczej kwota ktora ma wplynac na uzytkownikow aby telefonu pilnowali jak ola w glowie....
Czyli żeby używali go w domu.
Żeby nie daj Boże coś się stało jak wyjdą z nim na ulicę.

#144946  autor: amfi
 23 sty 2007, 16:30
Marketing pisze:Żeby nie daj Boże coś się stało jak wyjdą z nim na ulicę.
bez przesady, jakos z moim siemensem nic sie zlego nie stalo przez 3 lata jak go mam, wiec mysle ze i samsungowi tez nic nie bedzie:)

amfi

#144955  autor: gomez1982
 23 sty 2007, 16:46
Zresztą ten telefon nie rzuca się tak w oczy jak niektóre telefony innych marek co mi się w nim podoba.A dwa tysiące złotych fakt przesada nawet w Plusie mam mniejszą kare za rozwiązanie umowy :P A poza tym telefon jest tak lekki że łatwo zapomnieć że ma się go w kieszeni.Grunt co mi się w nim podoba że w końcu można włączyć wibracje i dzwonek na raz.

#144962  autor: RadkoR
 23 sty 2007, 16:52
gomez1982 pisze:Zresztą ten telefon nie rzuca się tak w oczy
Oj rzuca sie rzuca. :P Nie bylo dzisiaj u mnie w biurze osoby, ktora, przechodzac kolo mnie, nie zatrzymalaby sie obejrzec Samsunga lezacego na moim biurku, pytajac "a co to za cieniutki telefon?". :P

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#144968  autor: amfi
 23 sty 2007, 16:59
gomez1982 pisze:A poza tym telefon jest tak lekki że łatwo zapomnieć że ma się go w kieszeni.
fakt, przez pierwsze kilka dni ciagle lapalem sie za kieszen bo mialem wrazenie ze fon mi wypadl :P

amfi

#144972  autor: Rokko
 23 sty 2007, 17:12
Panowie, ale to jest w szczegolnosci po to, zebyscie tego na allegro nie wystawili. Uszkodzenia to wiadomo - nie rzucac tym po scianach, normalnie uzywac. moj ma za soba schody i nic mu si enie stalo.

#144975  autor: amfi
 23 sty 2007, 17:20
moj samsung jak na razie zadnych przygod nie doswiatczyl. za to siemens przez 3 lata dostal troche w kosc - jego upadkow nie jestem w stanie zliczyc ale dziala bez problemu i nawet z zewnatrz tez sie niezle prezentuje (nie liczac paru rysek)

amfi

#144990  autor: moods
 23 sty 2007, 18:39
Mój samsung w piatek przeżył kilkumetrowy lot w knajpie z lądowaniem na płytkach i nic mu się nie stało:D

#144992  autor: Marketing
 23 sty 2007, 18:46
moods pisze:Mój samsung w piatek przeżył kilkumetrowy lot w knajpie z lądowaniem na płytkach i nic mu się nie stało:D
Powinien ci się rozwalić i byś zapłacił kare 2000 zł było by cacy.
Na tym test nie polega.
Niestety na forum trudno zweryfikować czy faktycznie ktoś jest testerem czy tylko twierdzi że jest.

#144993  autor: amfi
 23 sty 2007, 18:52
Marketing pisze:Niestety na forum trudno zweryfikować czy faktycznie ktoś jest testerem czy tylko twierdzi że jest.
heh a jak chcialbys to zeryfikowac?? tak samo nie masz pewnosci czy ktos kto tu pisze jest abonentem sieci ktora podaje w profilu czy nie.

amfi

#144994  autor: Marketing
 23 sty 2007, 18:58
amfi pisze:heh a jak chcialbys to zeryfikowac?? tak samo nie masz pewnosci czy ktos kto tu pisze jest abonentem sieci ktora podaje w profilu czy nie.
Nie o to chodzi.
Piszą ludzie brednie o P4 co wcale nie uczestniczą w tych testach.
A tym co będą rzucać na próbę telefonem życzę by się rozwalił i zapłacił tą kare 2000 zł. Człowiek musi być człowiekiem a nie debilem. ;-)

#144995  autor: Hersh
 23 sty 2007, 19:20
Mój samsung w piatek przeżył kilkumetrowy lot w knajpie z lądowaniem na płytkach i nic mu się nie stało:D
Ja bym specjalnie nie ryzykował z testowaniem tego samsunga w lądowaniach na chodniku bo jest naprawdę bardzo delikatny czego by nie mówić o jego zaletach.

#144996  autor: moods
 23 sty 2007, 19:20
A kto nimi rzuca panowie mędrcy? Trzymałem go w ręku i nią machnąłem, a że jest takiej wielkości jakiej jest to się wyśliznął. I wcale mi nie zależy żebyś stwierdzał czy jestem testerem czy nie. Proszę na przyszłość żeby ograniczyć swoją wyobraźnie i nadinterpretację cudzych wypowiedzi.

#144998  autor: Rokko
 23 sty 2007, 19:31
Marketing pisze:Człowiek musi być człowiekiem a nie debilem. ;-)
Nie obrazaj. nikt tu nie pisze ze bedziemy robic crash test. Za stary juz jestem na takie zabawy. Telefon wypadl mi z kieszeni marynarki kiedy sie schylalem. Napisalem to zeby inni wiedzieli, ze mimo wygladu jest odpowiednio wzmocniony i przy normalnym uzwyaniu nie powinno mu sie nic stac.
I nie posadzaj wszystkich piszacych o schizofrenie, ze pisza brednie o rzeczach ktorych nie robia.

#145011  autor: RadkoR
 23 sty 2007, 20:35
Ja podziele sie teraz informacja na temat doladowywania konta. :)
Jak wiadomo P4 obiecywalo zwracac kase za pobrane multimedia. Tak wiec: wczoraj odebralem telefon, mialem na koncie 150 zl. Troche wykorzystalem na rozmowy, ale niewiele, ponad 120 zl"wydalem" dzisiaj na multimedia (gry, dzwonki, ilmiki) i moje konto schudlo do 18 zl. Zadzwonilem do Obslugi Klientka, gdzie BARDZO MILA pani w trakcie rozmowy doladowala mi konto o wartosc pobranych multimediow, tak wiec w tej chwili mam ponad 157 zl na koncie. :) Co najwazniejsze, nie ma miesiecznych limitow doladowan, zarowno co do ilosci doladowan jak i ich kwoty. Mowiac krotko: rewelka. :)

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#145044  autor: Hersh
 23 sty 2007, 21:39
A ja mam pytanie - kto był dzisiaj na "Pańskiej"? I co rozdawali? :) I co bedą rozdawać jutro i pojutrze? :)
Ja nie byłem dziś na pańskiej, nie będę jutro ani pojutrze, ale telefon już mam ;)
A na twoje podchwytliwe pytanie pewnie nikt nie zdoła odpowiedzieć. :smt004

#145047  autor: ddluk
 23 sty 2007, 21:42
Jak chcesz wiedziec co gdzie rozdawali to zapraszam na forum poswiecone p4: www.nadchodzi4.info, uzytkownicy z dnia nadzien pisza na temat jaka sluchawke otrzymali do testow.

Blog PLAY ->> http://www.blogplay.eu

#145081  autor: D@rio
 23 sty 2007, 22:05
Marketing pisze:Niestety na forum trudno zweryfikować czy faktycznie ktoś jest testerem czy tylko twierdzi że jest.
albo czy tylko się za Niego uważa a guzik robi i guzik wie...

Obrazek

#145117  autor: Marcin
 23 sty 2007, 22:42
Z tego co wiem to teraz wszystkim juz proponuja telefony ,bo nie maja chetnych osób.

#145131  autor: Marketing
 23 sty 2007, 22:56
Marcin pisze:Z tego co wiem to teraz wszystkim juz proponuja telefony ,bo nie maja chetnych osób.
Przeczytałem słowo w słowo 66 stron.
Tylko narzekasz!
Czy ci za to płacą czy jesteś wkurzony że nie dostałeś telefonu (nie zostałeś wybrany do testów)?
  • Strona 49 z 57
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 57
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49