dokladnieSingularity pisze:jeśli mowa o ofertach dla tych co wysłali wypowiedzenie to za 29,99 dostają przecenioną ofertę 49,99 - stąd stacjonarne w cenie tej oferty

dokladnieSingularity pisze:jeśli mowa o ofertach dla tych co wysłali wypowiedzenie to za 29,99 dostają przecenioną ofertę 49,99 - stąd stacjonarne w cenie tej oferty
Wypowiedzenie wyslane, ale umowa konczy mi sie jakos w grudniu, wiec nie wiem czy juz moga mi to dac.Karlos20 pisze:Sk_uter: wypowiedzenie + kontakt z BOK *600 > 8
LUB skontaktuj się z Doradca Biznesowym.
Dla taryf biznesowych są inne oferty.
Musisz zadzwonić do BOK albo zgłosić na Play24, mnie dali rabat na kolejną fakturę 10zł.bamilek pisze:Co robicie jeżeli na fakturze nie uwzględnili rabatu za zgody? Wystawili fakturę 6 zł za wysoką, niby niewiele ale oszukują.
Też wczoraj dostałem tego SMSkostykiewicz pisze:Niedawno przedłużałem umowę:
Umowa na 15 mc
A w tym:
- nielimitowane smsy/mmsy
- nielimitowane rozmowy na telefon stacjonarny
- nielimitowane rozmowy na telefon komórkowy
- i jak się ne mylę 200 bądź 250 MB na mc
Dziś otrzymałem smsa w godzinach wieczornych że od 1 pazdziernika będzie pobierane 10 zł za smsy nielimitowane.
O co chodzi? mieliście taki przypadek???
Zrobiłem zgłoszenie ale nie wiem jak długo będę czekał
djfafa pisze:Też wczoraj dostałem tego SMSkostykiewicz pisze:Niedawno przedłużałem umowę:
Umowa na 15 mc
A w tym:
- nielimitowane smsy/mmsy
- nielimitowane rozmowy na telefon stacjonarny
- nielimitowane rozmowy na telefon komórkowy
- i jak się ne mylę 200 bądź 250 MB na mc
Dziś otrzymałem smsa w godzinach wieczornych że od 1 pazdziernika będzie pobierane 10 zł za smsy nielimitowane.
O co chodzi? mieliście taki przypadek???
Zrobiłem zgłoszenie ale nie wiem jak długo będę czekał![]()
Ale chłopaki piszą aby olać, więc olewam
neziwa pisze:Poszłam wczoraj złożyć wymówienie w salonie...ale jeszcze z ciekawości zapytałam co mogą mi zaproponować.
abo. 59,99zł, w tym no limit do play, no limit do innych sieci, no limit sms, 2GB net, + przez 6 miesięcy dodatkowa karta z 2GB neta - po 6 miesiącach abo 47,99zł
( czyli przez pierwsze 6 miesięcy płacę za te dodatkowe GB neta)
No i tam chyba na miesiąc gratis stacjonarki, później oczywiście 10zł.
Telefon jak w cenniku tym ich salonowym. Umowa na 24miesiące.
Tak piszę tylko jakby ktoś był zainteresowany co można uzyskać bez składania wymówienia - oferta przedłużeniowa.
Jak już pisałem kiedyś tam:) Nie trzeba się godzić na ofertę z 6miesięcznym internetem. To jest ich taki haczyk żeby naciągnąć was na nową aktywację. Oni wam dają kod pracowniczy w zamian za nową aktywację. Bardziej się opłaca kupić kod pracowniczy na forumneziwa pisze:Poszłam wczoraj złożyć wymówienie w salonie...ale jeszcze z ciekawości zapytałam co mogą mi zaproponować.
abo. 59,99zł, w tym no limit do play, no limit do innych sieci, no limit sms, 2GB net, + przez 6 miesięcy dodatkowa karta z 2GB neta - po 6 miesiącach abo 47,99zł
( czyli przez pierwsze 6 miesięcy płacę za te dodatkowe GB neta)
No i tam chyba na miesiąc gratis stacjonarki, później oczywiście 10zł.
Telefon jak w cenniku tym ich salonowym. Umowa na 24miesiące.
Tak piszę tylko jakby ktoś był zainteresowany co można uzyskać bez składania wymówienia - oferta przedłużeniowa.