• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#280008  autor: Sirmark
 29 lip 2008, 20:14
elkanguro pisze:Tak tylko z ciekawości spytam, czy usługi Ery, Orange czy Multimo czymkolwiek się różnią poza cenami? Jakość usługi chyba wszędzie ta sama skoro po tych samych kablach. W związk z tym chyba tam gdzie taniej tam lepiej. Chyba, że się mylę i jest coś o czym nie wiem. Jeśli tak to proszę o wyprowadzenie z błędu.

oczywiscie sie mylisz... w pewnym momencie kazdy z tych operatorow (moze poza Orange) przejmuje z TP ruch i ciagnie go po zwojej sieci co ma oczywisice wplyw na jakosc.
Do tego dochodza takie rzeczy jak jakos obslugi klienta itp.
Tak wiec oferty maja czym sie roznic poza cena.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#280040  autor: Prometo
 29 lip 2008, 21:34
SirmarK pisze:oczywiscie sie mylisz... w pewnym momencie kazdy z tych operatorow (moze poza Orange) przejmuje z TP ruch i ciagnie go po zwojej sieci co ma oczywisice wplyw na jakosc.
Do tego dochodza takie rzeczy jak jakos obslugi klienta itp.
Tak wiec oferty maja czym sie roznic poza cena.
Czyli u mnie na wiosce chyba najlepszym wyborem będzie Orange Freedom bo wszystko zostanie w jednym ciele , a i cena nie jest zbyt wygórowana.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#280043  autor: boczi
 29 lip 2008, 21:54
Netia jest teraz bardziej atrakcyjna. Zastanawiałem się wcześniej nad Erą :-)

#280172  autor: eski
 30 lip 2008, 11:44
ja chyba jednak zostane w erze, skoro juz mam pare abo to i nastepny nie zrobi mi roznicy a i podobaja mi sie ich uslugi jestem zadowolony, dzieki za odp w tym jak i innym watku