Cage pisze:Posiadam wbite kody z Liona i do tego mam to wszytko przedłużone bonem z Orange 500 MB za 15 zł
Jak długo mogę wydłużać ważność kodów z Liona, tym bonem który daje kolejne 30 dni :?:
W nieskończoność, to będzie można robić, tak długo jak długo będą w sprzedaży te bony 500 MB :?:
Czy tylko pod koniec sierpnia jeden raz można przedłużyć o 30 dni te wbite kody z Liona :?:
Widzę,że jednak przekonałeś się do Lion :)
Co do Twojego pytania- oczywiście,że da radę.Nie Ty jeden tak planujesz robić.Jak pisał inny kolega- pod koniec sierpnia dowalić jednego dnia tyle kodów na ile portfel pozwolił a potem już pilnować terminu kodem 500 MB.Oczywiście zakładamy,że bony na początku września "nagle" znikną ze sprzedaży,system padnie albo...pojawi się nowa promocja.
W każdym razie-sposób już teraz-działa.
szeryf pisze:Cześć, czy gdzieś jest teraz promocja na Liony?
Wielosztuki czy inne możliwości zakupu większej ilości, chce się uzbroić na zapas do końca sierpnia.
W Tesco i Realu ta promocja chyba jest chyba cały czas.Czasem pojawia się w gazetkach,czasem nie ale co kupuję tam batony to przy płaceniu kasjerka mówi mi o przyznanym rabacie.Opcja w obu sklepach identyczna- płacisz za dwa,dostajesz trzy.