• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #781182  autor: jogaSensei
 29 sty 2015, 18:51
Panie expert czy mając już 4ry numery na firmę jest szansa na jakieś rabaty? zastanawiałem się nad telewizją od orandża;] Czy jestes może biegły w sprawach negocjacji z DUK (klient biznesowy) i może udzielasz się w temacie o przedłużeniach abonamentów, albo może można Cie pomęczyć na PM? Byłbym wdzięczny za pomoc, z góry dzięki za info
 #781540  autor: kowal2200
 31 sty 2015, 19:27
Na pana experta bym nie liczył. W innym wątku prosiłem go o pomoc w rozwiązaniu w miarę prostego problemu, to tej pory nie odpowiedział. To taki twór co ma pisać jak to fajnie w pomarańczy ale sam nic nie może i nie potrafi.
 #782290  autor: lukasz87
 04 lut 2015, 12:17
Pan Expert to zwykły konsultant i sprzedawca lodów z Orange. Tez go o coś pytałem prosiłem. Gość ma nawet spory problem z odpowiedzią TAK lub NIE więc nie zmuszajmy go do, aż takiego wysiłku umysłowego. Słuchając konsultantów z Orange mam wrażenie, że to są upośledzeni ludzie pamiętajmy o nich oni tez chcą, żyć normalnie... Tylko pop prostu mają bardzo nie miłą pracę. A tyle jest fajnych i ciekawych zajęć w życiu którymi mogli by się zająć . Nie dokuczajmy im .... :)
 #783606  autor: Orange Ekspert
 09 lut 2015, 13:42
jogaSensei pisze:Panie expert czy mając już 4ry numery na firmę jest szansa na jakieś rabaty? zastanawiałem się nad telewizją od orandża;]
Możesz liczyć na rabaty z tytułu łączenia usług w Orange Open dla Firm, jednak telewizja nie jest objęta promocją. Szczegóły są opisane na naszej stronie http://oran.ge/1mMXvxf W sprawie oferty przedłużenia umowy służę pomocą. Napisz na priv jaką ofertą jesteś zainteresowany i podaj numer kontaktowy. Postaram się przygotować atrakcyjną propozycję.

@kowal2200 jaką dokładnie sprawę masz na myśli i jak mogę pomóc?
 #785586  autor: MaciekCh
 18 lut 2015, 20:11
Pytanie do Eksperta (lub do innych, którzy znają odpowiedź).

Posiadam już kod -30% na abo. Rozważam przeniesienie nr z Virgin prepaid na abonament za ok 89 zł. Czy proponowany rabat 6 m-cy za darmo uwzględni także kupon - tzn czy po 6 m-cach będę płacił 62,30?
 #785802  autor: driver
 20 lut 2015, 00:48
Szanowni Zainteresowani zmniejszeniem abonamentu w Oranżadzie.
Właśnie dostałem info o kodach promocyjnych od Zioma-pracownika.
Do końca dnia 23.02 br. trwa promocja rabatowa z kodami -30% dla Przyjaciół Orange na abonamenty w Smart Planach II Multi i Halo na 24 m-ce z telefonem.
Telefon wybierasz sobie jaki chcesz do wybranego abonamentu w e-sklepie na stronie orange.pl
Zainteresowanych kodami -30% proszę o wiadomość prywatną (PW).
Jeśli przy okazji podasz swojego maila to prześlę regulaminy ww. promocji z zasadami wykorzystania oraz instrukcją korzystania z e-sklepu.
Pozdrawiam i zapraszam!
driver

P.S. A jeśli kogoś interesuje mobilny net to do końca dnia 01.03 br. trwa promocja rabatowa z kodami -30% dla Przyjaciół Orange na abonament netu mobilnego Orange Free Net na 24 m-ce z terminalem (modem, tablet, ruter).
 #785806  autor: driver
 20 lut 2015, 01:51
Uczciwie.
Chętni mogą spróbować uzyskać darmowy kod -30% na forum orange.pl
Link poniżej:
http://www.orange.pl/fid,4002278347,id, ... 3200500002
Jak napisano na forum orange.pl "Ilość kodów, którą posiadają moderatorzy jest ograniczona".
Zdobędziesz darmowy kod to tylko pogratulować.
Jeśli Ci się nie uda to napisz do mnie na priva (PW). Ponegocjujemy...
driver