Dobrze rozumiem?
Idę po play new abo np za 50 zł /m-c, dostaje ileś tam minut, za każdy wysłany SMS dolicza mi się do rachunku??
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Spokojnie, z biegiem czasu na pewno pojawi się jakiś pakiecik SMSowy i/lub MMSowy, więc wtedy już nie będzie tak źle.kowcio pisze:Oooo.. ***** chyba na głowę upadlitomko111 pisze:
Tak, dokładnie. Każdy wysłany SMS/MMS jest doliczany poza abonament.jak nie wrócą do podobnej oferty jaką mieli od początku- nie pójdę na abonament.

Ale podobało mi się, że dostaje za 50 zł pakiet 70 zł na wszystko i sobie robię z tym co mi się tylko podobatomko111 pisze:Spokojnie, z biegiem czasu na pewno pojawi się jakiś pakiecik SMSowy i/lub MMSowy, więc wtedy już nie będzie tak źle.

Ale to już jest dodatkowy koszt, i to pewnie nie będzie 2 zł.tomko111 pisze:Spokojnie, z biegiem czasu na pewno pojawi się jakiś pakiecik SMSowy i/lub MMSowy, więc wtedy już nie będzie tak źle.kowcio pisze:Oooo.. ***** chyba na głowę upadlitomko111 pisze:
Tak, dokładnie. Każdy wysłany SMS/MMS jest doliczany poza abonament.jak nie wrócą do podobnej oferty jaką mieli od początku- nie pójdę na abonament.
Skrzydelko.pl - zobacz ile naprawdę kosztuje telefon za złotówkę.
Na pewno to 2zł nie będą, ale z pewnością będzie się bardziej opłacało wysyłać SMSY kupując pakiet.przemekk pisze:Ale to już jest dodatkowy koszt, i to pewnie nie będzie 2 zł.tomko111 pisze:Spokojnie, z biegiem czasu na pewno pojawi się jakiś pakiecik SMSowy i/lub MMSowy, więc wtedy już nie będzie tak źle.kowcio pisze: Oooo.. ***** chyba na głowę upadlijak nie wrócą do podobnej oferty jaką mieli od początku- nie pójdę na abonament.

Oferta obecna jest mało korzystna, sam zastanawiałem się czy nie brać abonamentu dla siebie, bo w domu zamieniłem tpsa na play 30, gdzie za 30 zł, miałem 40 zł do wygadania, ale najważniejsze z racji tego, że dużo osób dzwoni za 2 minuty miałem 1 gratis i to powodowało, że rozmawiając z 200 minut w miesiąc około płaciłem tylko abonament.
Z tymi smskami to rzeczywiście kiszka
Dobrze, że sie wcześniej zdecydowałem na abo. A i jeszcze jedno pytanie. Jeśli mam abo na starych warunkach i chciałbym podwyższyć kwotę deklarowaną to będzie to na starych warunkach ? Konkretnie mam "Stare abo 40" i chcę podwyższyć sobie na 50 zl. To będzie to w starym abo ? 

Nie podoba mi się ta oferta. Play jak widać przechodzi do podobnych promocji , jakie mają inni operatorzy. W Erze przy abonamencie 80 zł można wybrać 5 darmowych numerów do sieci Era lub stacjonarnych. Podobna promocja jest w Plusie. Stąd też powstaje pewna standardowa oferta dla Klienta w każdej sieciMatyk pisze:3 osoby naprawdę za darmo i najwięcej darmowych minut w abonamencie – PLAY wprowadza nowe taryfy dla klientów indywidualnych
[
Tak, jeżeli masz stary abonament 40 to jak najbardziej możesz go zmienić na stary abonament 50. W celu zmienienia wartości abonamentu dzwoń tylko na 790 500 500, pracownicy spod *500 nie będą w stanie Ci pomóc. (nie pytaj czemu).Kempa pisze:Z tymi smskami to rzeczywiście kiszkaDobrze, że sie wcześniej zdecydowałem na abo. A i jeszcze jedno pytanie. Jeśli mam abo na starych warunkach i chciałbym podwyższyć kwotę deklarowaną to będzie to na starych warunkach ? Konkretnie mam "Stare abo 40" i chcę podwyższyć sobie na 50 zl. To będzie to w starym abo ?
Pozdrawiam