Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez dalmashin » 10 sty 2018, o 23:29

Mam przenieiony do a2mobile nr z orange. Niby wszystko działa ale... często mam problem, że po włączeniu telefonu pokazuje się komunikat o aktualizacji karty sim. Nie ma wtedy sieci. Taki stan trwa około 20min. Sprawdzane na dwóch prostych telefonach typu stara nokia. Prosić o wymianę karty sim? Telefony są sprawne, bo z innymi kartami sim problemy nie występują.
dalmashin
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 07:07

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez aeroxd » 11 sty 2018, o 01:32

Wysyłanie SMS znów nie działa od północy.
aeroxd
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 134
Dołączył(a): 1 gru 2015, o 10:32
Model telefonu: Samsung GT-E1280
Sieć: a2mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez macc » 11 sty 2018, o 07:55

coś jest u Ciebie nie tak bo smsy działają.
http://5.196.183.164:8500/listen.pls ->Słuchaj za pomocą winamp-<
macc
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1254
Dołączył(a): 3 lis 2012, o 07:17
Lokalizacja: GS
Pochwały: 4
Model telefonu: vodafone, samsung
Sieć: a2 mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 11 sty 2018, o 09:13

U mnie też SMSy działają.
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1405
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez aree1987 » 11 sty 2018, o 09:19

goral2099 napisał(a):U mnie też SMSy działają.
Ale nie dzialaly chwile po polnocy..

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
aree1987
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 234
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 18:42
Lokalizacja: Mielec
Pochwały: 1
Model telefonu: Samsung E2250
Sieć: Virgin Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez kaspeed » 11 sty 2018, o 09:46

Chwilowe problemy na danej.lokalizacji zapewne.
folx.com kod polecający:​68678939
1miesiac za darm​o aktywacja 9,99​ z tym kodem 1mi​esiac darmo.
kaspeed
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 3140
Dołączył(a): 9 cze 2012, o 17:49
Lokalizacja: Z domu
Pochwały: 11
Model telefonu: Huawei P8Lite
Sieć: Orange POP,Heyah

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 11 sty 2018, o 15:09

Jeśli w sklepie czy na stacji poproszę o doładowanie plusa o 10,30 czy 50pln, to zasile tym A2? Również będąc za granicą?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Phenresin » 11 sty 2018, o 16:07

Na 1.03.18 mam zaplanowane przeniesienie numeru do a2, jest ktoś kto przeszedł z lajtmobile jakie są wasze odczucia?
Phenresin
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 59
Dołączył(a): 23 sty 2017, o 14:34

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 12 sty 2018, o 22:10

Tydzień używałem a2 w kraju, teraz jestem za granicą i tylko połączenia alarmowe... o co kaman?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez trecik » 12 sty 2018, o 22:31

Aplikacje -> narzędzia SIM -> roaming -> zagranica
trecik
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 110
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 22:09

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 12 sty 2018, o 23:53

Nic z tego. Nie chce się zarejestrować. Ręczny wybór sieci pokazuje że każda jest zabroniona. W aplikacji a2 roaming aktywny.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 13 sty 2018, o 12:46

Co za łajno to a2...

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kamil7878 » 13 sty 2018, o 14:02

U mnie działa bez problemu, oczywiście trzeba przestawić nie w aplikacji tylko w narzędziach karty sim, często podróżuje Niemcy - Holandia - Belgia zawsze bez żadnych problemów
Kamil7878
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
Avatar użytkownika
 
Posty: 349
Dołączył(a): 24 paź 2017, o 17:40

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez bolek2004 » 13 sty 2018, o 14:56

Są jakieś kody które działają w a2 oprócz tych co są na stronie do aktywacji pakietów?
Znam na razie 2:
*111# stan konta
*121# twój numer
bolek2004
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 2801
Dołączył(a): 8 maja 2008, o 16:42
Lokalizacja: LBN
Pochwały: 53
Model telefonu: Lenovo C2Power E3372
Sieć: fresh FPnK rbm5

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez BlueBlazer » 14 sty 2018, o 11:58

Kamil7878 napisał(a):U mnie działa bez problemu, oczywiście trzeba przestawić nie w aplikacji tylko w narzędziach karty sim, często podróżuje Niemcy - Holandia - Belgia zawsze bez żadnych problemów
Przełożyłem kartę do tabletu, i tam jest wszystko OK, więc wina musi leżeć po stronie telefonu ale przejrzałem już wszystkie opcje i nic...

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
BlueBlazer
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 1 sty 2018, o 23:57

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 31 gości