Z tego co ja zrozumiałem to 65 dni, czyli 5 wychodzące i po tym terminie dodatkowo 60 przychodzące...

takadbadbad pisze:Czy to oznacza ze musze doladowac konto 14.12.2017 aby kasa nie przepadla?
Nie24bis24 pisze:takadbadbad pisze:Czy to oznacza ze musze doladowac konto 14.12.2017 aby kasa nie przepadla?
Takadbadbad pisze:Czy to oznacza ze 12.02.2018 kasa z konta glownego przepadnie?
ciekawe na jak dlugo przedluzy waznosc konta doladowanie za 5zl w tym RBM1.. byle nie na 5 dni...3G pisze:Kasa przypadnie w lutym, a nie w grudniu. Wystarczy, że doładujesz 12.02.2018, no bezpieczniej 11.02.
dzieki jarektjarekt pisze:Kto by się chciał upewnić, a nie umie przewijać strony: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 52#p962750
idz do salonu T-Mobile, Plus albo Orange i przenies numer do ich sieci a pozniej do salony Play i tam przeniesc do RBM, bedziesz miec oferte RBM7MNP i nastepnie poprzez p24 przenosisz do RBM5 i ladujesz za 50zl i odpalasz DILsebux1 pisze:Cześć wszystkim.
Mam nadzieję , że mnie zaraz nie zabijecie.
Mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi napisać jak migrować do RBM5 i odpalić DIL.
Obecnie posiadam kartę FAkt mobile i RBME.
Dzwoniłem na infolinię RBM ale kosultant mi powiedział, że po przeniesieniu fakt do RBM bedę miał taryfę RBME.
Proszę o pomoc.
Możesz też kodem z faktu *163#, ale ważność konta tylko 14 dniadbadbad pisze:idz do salonu T-Mobile, Plus albo Orange i przenies numer do ich sieci a pozniej do salony Play i tam przeniesc do RBM, bedziesz miec oferte RBM7MNP i nastepnie poprzez p24 przenosisz do RBM5 i ladujesz za 50zl i odpalasz DILsebux1 pisze:Cześć wszystkim.
Mam nadzieję , że mnie zaraz nie zabijecie.
Mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi napisać jak migrować do RBM5 i odpalić DIL.
Obecnie posiadam kartę FAkt mobile i RBME.
Dzwoniłem na infolinię RBM ale kosultant mi powiedział, że po przeniesieniu fakt do RBM bedę miał taryfę RBME.
Proszę o pomoc.proste
Do Orange nie przenosisz. Kupujesz kartę Orange, rejestrujesz. Tylko trzeba znaleźć salon play , który przeniesie.sebux1 pisze:CZyli niepotrzebnie kupowałem kartę FAKT?
Rozumie,że przenoszę np. do Orange na kartę a póżniej z karty Orange proszę o przeniesienie do RBM na kartę Tak?