Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Robił, ale już nie robi. Są tylko wybrane rejony/miasta na świecie. Nie mam pojęcia dlaczego.harys pisze:Szkoda że speedtest nie robi takiego zestawienia
Chyba tylko po prędkości.myk6414 pisze:wie ktoś jak sprawdzić na iPhone 6s czy działa agregacja?
Tak samo jest w O. 3 kreski zasięgu i zero transferu. Dopóki nie zrobią nic z powrotem transmisji danych do LTE to 3G będzie w tych miejscach totalnie zapchane.myk6414 pisze:Jeżeli chodzi o tylko 3G to w T-MOBILE jest wiele miejsc gdzie mimo pełnego zasięgu Internet leży i kwiczy.
Można by przerzucić się ze speedtesta na rfbenchmark i podkręcić trochę wyniki, ale w sumie od pewnego czasu przyjąłem Twoje podejście pt. jakie to ma znaczeniePatryk7588 pisze:@kozien70
W sumie bez rewelacji te wyniki z najlepszymi prędkościami w Orange i Plusie.
Może zrobimy jakiś wewnątrz forumowy konkurs i postaramy się o najlepszy wynik w kolejnym rankingu?
To jeszcze z nowymi antenami milczy tylko Ciszewskiego/ Leclerc, coś na SGGW i Zamiany?kozien70 pisze:Warszawa - stacja na Ursynowie, Stokłosy 3 nadaje już L2600, działa CA L1800+L2600.
To oni mają stacje co 1km czy takie moce nadawania, że zasięg cały czas pełny?Veiserath pisze: Zasięg LTE był wszędzie (na szlakach kolejowych i autostradowych) i nigdy nie zobaczyłem Brak Sieci. W 99% przypadków na wyświetlaczu widziałem 5/5 kresek i świetne prędkości i pingi.
Nie zdążyłem sprawdzić, wróciłem dziś w nocy z południa PolskiMixiorek pisze: To jeszcze z nowymi antenami milczy tylko Ciszewskiego/ Leclerc, coś na SGGW i Zamiany?
Pawrzes pisze:We wrześniu ubiegłego roku w Moszczenicy Wyżnej (gmina Stary Sącz) firma Orange rozpoczęła prace przy budowie przekaźnika GSM, by mieszkańcy Przysietnicy, Moszczenicy Wyżnej i Niżnej, Skrudziny i Gabonia nie mieli już problemów z zasięgiem telefonii komórkowej. Niestety zasięgu jak nie było tak nie ma…
-Nowa stacja bazowa została uruchomiona w grudniu ubiegłego roku. Niestety notujemy bardzo poważne problemy z jej działaniem, wynikające z bardzo silnych zakłóceń w paśmie 900 MHz występujących na obszarze działania stacji. W efekcie skuteczność jej pracy jest bardzo ograniczona, a jakość sygnału dostępnego dla klientów niewystarczająca. Nasze służby techniczne starają się zlokalizować źródła zakłóceń, a następnie zostaną one zgłoszone do Urzędu Komunikacji Elektronicznej, który sprawuje nadzór nad prawidłowym wykorzystaniem częstotliwości radiowych. Powinno to spowodować wyłączenie „zakłócaczy” i zdecydowaną poprawę jakości sygnału –informują nasz portal pracownicy Biura Orange.
http://www.starosadeckie.info/wydarzeni ... kaznikiem/
Można wiedzieć jakie konkretnie pingi?Veiserath pisze:świetne prędkości i pingi