Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Powinno ale czy ktoś ma i działa na iPhone na obu numerach?majkelloo pisze: Dla tego przypadku nie ma ograniczenia. Nju dodatkowy jest to taki sam typ jak nju postpaid. Powinno działać
Nie ma tu żadnych ograniczeń. Nie ma zależności między nju a nju dodatkowym (poza rozliczeniowymi)Mixiorek pisze:Powinno ale czy ktoś ma i działa na iPhone na obu numerach?majkelloo pisze: Dla tego przypadku nie ma ograniczenia. Nju dodatkowy jest to taki sam typ jak nju postpaid. Powinno działać
Ale nie napis o tym świadczymajkelloo pisze:Karta USIM (czyli wspierająca LTE) jest niezbędna do korzystania z VoWiFi
W tych taryfach nie ma tych ficzerow. Podobno w czerwcu ma być. W co osobiście wątpię.jgardzisz pisze:Dziwna sprawa, z tym Volte i Wifi calling, dziś miałem w rękach Galaxy S7 (930F) z open romem. Zflashowałem go zatem do brandowanego softu tmobile, najnowszy bo juz z androidem 7.0.
Karta sim w ofercie biznesowej ale to umowa na ktorej jest ponad 2 tys simów.
I ani volte ani wifi calling nie mam. W ustawieniach nawet nie mam żadnych opcji dot. tych funkcji typu wlacz/wyłącz.
Pytanie czy tmobile nke odpala tego na taryfy tego typu? I czy nawet jeśli w mojej taryfie to nie działa to czy przypadkiem nie powinienem przynajmniej widzieć tych opcji w ustawieniach?
SMS START pod 282 wysłałeś?goral2099 pisze:No i klapa. WiFi Calling nie działa. Wgrałem playowe oprogramowanie do LG G4, taryfa jest OK, WCwłączone w opcjach...i nic. Działa wam to na telefonach kupionych w sklepach, z wgranym oprogramowaniem operatora?