Mam taryfę JA+ 79,99, niestety po zalogowaniu do plus online dostaję informację "Obecnie nie możesz dokonać zmiany taryfy.". Rozumiem że nie mogę przejść na nowe taryfy?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Przez Plus Online od jakiegoś czasu nie da się zmienić taryfy, zadzwoń do BOK.
Mam pytanie - mam telefon na osobę fizyczną i kończy mi się umowa.
Chciałbym przedłużyć w ofercie bez telefonu, ale to co ważne zależy mi na rozmowach w roamingu UE.
Czy ktoś wie jaki jest najtańszy abonament i czy jedyną opcje, którą Plus ma to te 120 minut/sms w wyższych taryfach?
Chciałbym przedłużyć w ofercie bez telefonu, ale to co ważne zależy mi na rozmowach w roamingu UE.
Czy ktoś wie jaki jest najtańszy abonament i czy jedyną opcje, którą Plus ma to te 120 minut/sms w wyższych taryfach?
120 min nie jest wyższych taryfach, DUK oferuje już od:
40PLN
no limit rozmowy, sms, mms w kraju
120min/150mb do EU
7GB internetu
Zapytaj DUK o pakiety z większą ilością minut w roamingu.
40PLN
no limit rozmowy, sms, mms w kraju
120min/150mb do EU
7GB internetu
Zapytaj DUK o pakiety z większą ilością minut w roamingu.
Niedawno pojawiły się głosy, że przy przedłużeniu umowy z obniżeniem abonamentu, niższe opłaty wejdą dopiero po upłynięciu czasu, na jaki została zawarta umowa przed aneksem. Orientujecie się, czy to już weszło w życie, czy jeszcze można przedłużać po staremu?
userro2, przed chwilą przedłużyłem umowę bez telefonu - taryfa za 40PLN.
Nowe warunki wejdą mi od 17 kwietnia, czyli pierwszego dnia następnego cyklu rozliczeniowego.
Do końca umowy w tej chwili mam 1,5 m-ca (+24 następne).
Nowe warunki wejdą mi od 17 kwietnia, czyli pierwszego dnia następnego cyklu rozliczeniowego.
Do końca umowy w tej chwili mam 1,5 m-ca (+24 następne).
Cześć,
jestem na etapie przedłużania umowy na firmę, z racji wprowadzenia abonamentów z telefonami w systemie ratalnym nie biorę tej opcji pod uwagę (zupełnie nieopłacalne). W związku z tym interesuje mnie sam abonament.
Co na chwilę obecną można ugrać? Po zalogowaniu (numerem) na stronie mogę wybrać:
35,67 zł z VAT - no limit i 10GB internetu
47,97 zł z VAT - no limit i 18GB internetu
Najchętniej bym wziął ten niższy abonament, tylko paczka 10GB jest trochę za mała, czy można od DUK otrzymać coś lepszego?
jestem na etapie przedłużania umowy na firmę, z racji wprowadzenia abonamentów z telefonami w systemie ratalnym nie biorę tej opcji pod uwagę (zupełnie nieopłacalne). W związku z tym interesuje mnie sam abonament.
Co na chwilę obecną można ugrać? Po zalogowaniu (numerem) na stronie mogę wybrać:
35,67 zł z VAT - no limit i 10GB internetu
47,97 zł z VAT - no limit i 18GB internetu
Najchętniej bym wziął ten niższy abonament, tylko paczka 10GB jest trochę za mała, czy można od DUK otrzymać coś lepszego?
Poczytaj kilka stron do tyłu, ktoś tam pisał o ofertach dla firm za 19 zł netto.
Wracajac do oferty duet.
Czy dobrze rozumiem
P1 - 39,9 jako uprawniajaca
P4 - 39,9/2 czyli rabat 50%
wiec lacznie do zaplaty 59,85 ??
Potem CP jako P2 z rabatem 50% 99,99/2 czyli 49,99 + 5 za MR = 54,99 zl ?? Dobrze to licze ??
Czy dobrze rozumiem
Potem CP jako P2 z rabatem 50% 99,99/2 czyli 49,99 + 5 za MR = 54,99 zl ?? Dobrze to licze ??
Umowa przedłużona.
Abonament dla firm, 29 netto (35,67 zł brutto), wszystko bez limitu, 18GB internetu i 100 min w UE.
Elegancko.
Abonament dla firm, 29 netto (35,67 zł brutto), wszystko bez limitu, 18GB internetu i 100 min w UE.
Elegancko.
Składałeś wypowiedzenie?
Wiesz jaki pakiet internetu dają za 19 netto?
Tutaj masz tabelkę: http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f=98&t=22795maicroft pisze:Wracajac do oferty duet.
Czy dobrze rozumiem
W razie wątpliwości pytaj w tamtym wątku na plusforum.pl, w godzinach 10:00-18:00 na pytania odpowiada pracownik Plusa.
10GBgregmar pisze:Składałeś wypowiedzenie?
Dokładnie, także dostałem propozycję 10GB.Patryk7588 pisze:10GBgregmar pisze:Składałeś wypowiedzenie?
Nie składałem wypowiedzenia, a do końca umowy mam/miałem jeszcze 4 miesiące.
Czy obecnie przedłużanie umowy telefon+internet w smartdom jest opłacalne, czy nadal w opcji "ze sprzętem" dostępne są tylko raty? Ostatnio bardziej opłacało się rozbić smartdom i na każdą usługę oddzielnie przedłużać umowę a jak jest teraz?
Czy ktoś uzyskał umowę za 19pln brutto dla osób indywidualnych? Pojawił się jeden post ale forumowicz miał potwierdzić po otrzymaniu umowy ale jakoś nie potwierdza.
Czy ktoś uzyskał umowę za 19pln brutto dla osób indywidualnych? Pojawił się jeden post ale forumowicz miał potwierdzić po otrzymaniu umowy ale jakoś nie potwierdza.
Internet jako drugą usługę lepiej przedłużyć poprzez DUK, tam też dają 50% rabatu w ofercie tylko SIM, np. 40GB + LTE bez limitu za 19,90 zł.
50% ze SmartDom lepiej wykorzystać na TV Cyfrowy Polsat.
50% ze SmartDom lepiej wykorzystać na TV Cyfrowy Polsat.
@Patryk7588,
Polsat mam opanowany i tutaj promocje przy przedłużeniach umowy są lepsze więc to zostaje jako pierwsza usługa
Druga to telefon (może być ze sprzętem) a trzecia internet.
Jednak korzystniej będzie rozbić smartdom i wziąć "only sim" telefon i net. Tylko czy ta oferta na telefon za 19pln jest czy max co można wyszarpać to 29pln?
Polsat mam opanowany i tutaj promocje przy przedłużeniach umowy są lepsze więc to zostaje jako pierwsza usługa

Jednak korzystniej będzie rozbić smartdom i wziąć "only sim" telefon i net. Tylko czy ta oferta na telefon za 19pln jest czy max co można wyszarpać to 29pln?
Nikt nie potwierdził tej taryfy za 19zł dla indywidualnych.
Calkiem sensownie. W zeszłym roku dawali 2,8 GB ale nie zależało mi na pakiecie na moim numerze. Teraz kończy mi się 2gi numer i jak na razie to będzie chyba najlepsza oferta.invictus pisze:Dokładnie, także dostałem propozycję 10GB.Patryk7588 pisze:10GBgregmar pisze:Składałeś wypowiedzenie?
Nie składałem wypowiedzenia, a do końca umowy mam/miałem jeszcze 4 miesiące.
gregmar
18GB za 29zł
Oraz 10 GB za 19 tylko dla firm jak narazie
Oraz 10 GB za 19 tylko dla firm jak narazie