Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
I tego spodziewałem się wchodząc w ten temat. Ktoś przesiada się z iPhone i zaraz setka postów jakie to Ksjaomi czy LeEco są zajeiste. Nie, nie są. Póki co są zwykłym badziewiem i niczym więcej.maniek0071 pisze:Zaraz pewnie będzie milion postów że jakieś Xiaomi Mix czy inne LETV DOGEE MEIZU czy inne badziewie.
Wsparcie - jest (Mi2 wydany w 2011 nadal ma aktualizacje) serwis w przypadku zakupu w Polsce z oficjalnej dystrybucji jest. Aparat jest kwestią gustu. W Xkom/Media Expert można sobie pomacać jeśli mają w danym salonie na stanie.maniek0071 pisze:W czym oprócz ceny i benchmarków Xiaomi może konkurować z Samsungiem czy Apple ?
Na pewno nie wsparciem, serwisem czy aparatem.
Wsparcie to mi chodziło o wsparcie producenta dla użytkownika a nie co 2 tygodnie wydawany nic nie wnoszący nowy rom.cyanoone pisze:Wsparcie - jest (Mi2 wydany w 2011 nadal ma aktualizacje) serwis w przypadku zakupu w Polsce z oficjalnej dystrybucji jest. Aparat jest kwestią gustu. W Xkom/Media Expert można sobie pomacać jeśli mają w danym salonie na stanie.maniek0071 pisze:W czym oprócz ceny i benchmarków Xiaomi może konkurować z Samsungiem czy Apple ?
Na pewno nie wsparciem, serwisem czy aparatem.
Można aktualizować z dłuższymi przerwami.maniek0071 pisze:co 2 tygodnie wydawany nic nie wnoszący nowy rom.
Zawsze można do Acida zadzwonić (MIUIPolska)maniek0071 pisze:Jakie xiaomi ma wsparcie - można zadzwonić na infolinię i coś wyjaśnić dopytać ?
W Polsce standardowo dla Androida - produkty Google. Jest jakotaka chmura na backup i synchronizację od Xiaomi, korzystam i działa okmaniek0071 pisze: Jakieś dodatkowe usługi typu własny sklep z aplikacjami chmury itp oferuje.
Dla mnie Xiaomi Mi4c -to ''must have'' który kiedyś będę mieć. -Może i plastik , który nie ma szans konkurować z desingiem Galaxy s6, lub s7 ,ale też ma szybkie ładowanie, w miarę dobrą paletę w robieniu fotek , i po ostatnich aktualizacjach ''które nic nie wnoszą'' ma 4K -dla mega sympatyków nowych technologii.cyanoone pisze:Można aktualizować z dłuższymi przerwami.maniek0071 pisze:co 2 tygodnie wydawany nic nie wnoszący nowy rom.Zawsze można do Acida zadzwonić (MIUIPolska)maniek0071 pisze:Jakie xiaomi ma wsparcie - można zadzwonić na infolinię i coś wyjaśnić dopytać ?
W Polsce standardowo dla Androida - produkty Google. Jest jakotaka chmura na backup i synchronizację od Xiaomi, korzystam i działa okmaniek0071 pisze: Jakieś dodatkowe usługi typu własny sklep z aplikacjami chmury itp oferuje.
A jak któregoś dnia wyjdzie Xiaomi Pay to podpiąłbyś kartę do ich konta ?ManiacGSM pisze:Dla mnie Xiaomi Mi4c -to ''must have'' który kiedyś będę mieć. -Może i plastik , który nie ma szans konkurować z desingiem Galaxy s6, lub s7 ,ale też ma szybkie ładowanie, w miarę dobrą paletę w robieniu fotek , i po ostatnich aktualizacjach ''które nic nie wnoszą'' ma 4K -dla mega sympatyków nowych technologii.cyanoone pisze:Można aktualizować z dłuższymi przerwami.maniek0071 pisze:co 2 tygodnie wydawany nic nie wnoszący nowy rom.Zawsze można do Acida zadzwonić (MIUIPolska)maniek0071 pisze:Jakie xiaomi ma wsparcie - można zadzwonić na infolinię i coś wyjaśnić dopytać ?
No to proponuję zamknąć temat. Jeśli nie chińczyki to jedynie Galaxy s6 lub s7 (być może wersja EDGE?), ewentualnie NOTE 4 lub 5? -to już zostaje w kwestii gustu autora postu. Pytać użytkowników którzy mają już ten sprzęt w rękach, czytać w googlach recenzje, oglądać filmiki na youtube -(testy, recenzje) i chyba to tyle.WellDone pisze:Dlaczego w każdym temacie z zapytaniem o produkt premium musi ropocząć się dyskusja, że najlepiej kupić chińczyka...
Jak jakiś czas temu pytałem na pewnym forum motoryzacyjnym o pomoc w kwestii wyboru Audi A6 vs Mercedes E to skończyło się na tym, że po co przepłacać i lepiej wziąć Skodę...