Użytkownik
xander21
Moderator: Moderatorzy
snapki 410, nie muszą nic dostawać od operatora. Po to jest alternatywne oprogramowanie. A APN IMS to sobie można ręcznie wpisać, jak będzie dostępny.bed pisze:To wygląda zabawnie jak taki 210 mający generalnie gorszą specyfikację wspiera SRVCC, a 400 nieChociaż i tak jakoś obawiam się, że modele z 410 nie otrzymają VoLTE i WiFi Calling.
procki są średnio 2 lata do tyłu od projektu do wykonania.bed pisze:Niewiele osób zdecyduje się na alternatywne oprogramowanie, a tym bardziej jeśli ich telefon (jak mój) wyszedł w tym roku i o dziwo nadal ma procka sprzed dwóch lat.
Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226 data premiery 05/12/2012bed pisze:Nie do końcaMoja poprzednia słuchawka, czyli Xperia M2 wyszła w 2014 roku, a miała procka z 2013
No ale powiedzmy, że ta "średnia" załatwia sprawę
To nie wina appki, ale telefonu, bo przy wyłączonym ekranie rozłacza net, oszczędzanie energii androida itp. gdzieś się ustawia to.ssjdamian pisze:Dziś przyszła długo oczekiwana karta a2mobile. Zamówiłem ją tylko dlatego, żeby przetestować WiFi Calling. Mam mieszane uczucia.
Po rozmowie, gdy telefon leżał na biurku zauważyłem, że aplikacja podawała komunikaty o niedostępności usługi ze względu na problem z internetem. Internet w telefonie działał poprawnie.
Jaki masz telefon? Jeden z tych dwóch?cedrus pisze:Dzisiaj na A2 zauważyłem że rozmowy w Orange lecą już po LTE.