• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #883417  autor: kemor44
 19 sie 2016, 20:04
Witam,
Jestem zainteresowany przejściem z karty Orange na abonament Orange z telefonem lumia 650.Tylko mała uwaga w T-mobile oferta dla przenoszących numer wynosi średnio 52 zł na 24 miesiące,w Orange około 70 na 24 miesiące.Czy idzie coś ugrać,żeby nie płacić więcej niż w T-mobile?
Jeśli temat jest w złym dziale to proszę o przeniesienie.
 #884486  autor: kemor44
 26 sie 2016, 22:46
Czyli wpierdzieliłem się z deszczu pod rynnę,przechodząc z Play do Virgin i teraz do Orange.Do Play nie wrócę nigdy i do Virgin też,bo to Play.Orange jest na razie bezkonkurencyjny na kartę i był dość dobry w abonamencie,ale jak potrzebuję telefonu teraz to się "skiepściło"Zmieniło mi się odnośnie telefonu,bo może to być zamiast lumii 650 Lenovo K5,ale dalej wygrywa T-mobile,bo Orange nawet tego telefonu nie posiada.
 #884511  autor: zielony71
 27 sie 2016, 02:46
K5 nie ma i nie wiem czy kiedyś będzie. Z telefonów tej klasy w miarę możliwej cenie mają Huawei ShotX, LG X Cam i Orange Neva 80. Wszystkie w abo za 35 zł, z ratą za telefon możliwe jest średnio 44 zł/m-c.
K5 mają też w Plusie, ale tam do zniżki trzeba przechodzić z abonamentu, więc zostaje Ci T-Mobile
 #884518  autor: SACZI
 27 sie 2016, 08:24
Przecież wystarczy przenieść nr do nju z rachunkiem i już jest przejście "z abonamentu".