Rydels pisze:Nigdy nie twierdzilem ze placac grosze dostanie sie sluchawke(dobra)za grosze.
Z drugiej strony irytuje mnie taki fakt ze niektore fony sa dostapne tylko w taryfach biznesowych; jak np 6280 tylko w Plusie dla Biznesu...paranoja.
Powiedzmy ze wydaje ok 30zl miesiecznie na rozmowy bo po prostu takie mam potrzeby,ale stac mnie na fonik za 1500zl.
Moim zdaniem jest to jawne lekcewarzenie klienta

No faktycznie się pojawiła niedawno 6280 w Plusie. Ale też z cenami wyskoczyli nieziemskimi...no ale, każda firma ma różne priorytety. Aż z ciekawości się zapytam jaka jest jej cena w PWA 1 Sierpnia jak będa do mnie dzwonić. Jak znam życie i tę firmę (a pewnie się nie mylę) to pewnie taka sama jak N70, czyli będą krzyczeć 486zł. bo cennik dla nowych jest identyczny jak i w PWA.
Generalnie jak płacisz takie kwoty i stac Cię na telefonik za 1500zł. to wiesz....Twoja sprawa. Jest wiele takich osób co woli kupywać słuchawki detalicznie. Ja poprostu uważam że branie detalicznie telefonu, za 2000zł. to lekka przesada

Wolę sobie wziąść za powiedźmy 1 - 400zł., jakiś wysoki abonament który i tak wiem że wykorzystam i sobie wymieniać co rok, co dwa lata zależnie od oferty

A wiec nie jest to poprostu żadne lekcewarzenie tylko poprostu rynek

...ale zawsz przecież masz możliwość wyboru.