Maniek0071 a dlaczego nie chodzi o to ? skoro ktoś chce najtańszą ofertę to musi pokombinować, poszukać, potargować się, nikt nikomu nie da na tacy iphona za 100 + abonament na 12 miechów za 50 zł. Jak chcesz to szukasz kombinujesz i masz najtańszą opcje na rynku

jak nie to bierzesz wspomnianego Tmobile i wychodzi Ci więcej ale wszystko załatwiasz w jednym salonie. Co prawda majątku na oszczędności nie zrobisz ale niektórzy ludzie są tacy, że oszczedzając np 50 zł już mają satysfakcje

W tym wypadku mówimy o oszczednościach ok 100- 130 zł (Play) jak chce to kombinuje i może zaoszczędzi jeszcze więcej.
maniek0071 pisze:
Więc jak dla mnie wychodzi 1280 + 600zł (załóżmy play 25zł no limit x 24) 1880zł to samo co w tmobile a tam dostajemy telefon z krajowej dystrybucji + rękojmie + lepszy warunki abonamentu.
Przecież Tmobile wychodzi ok 2007 zł (59,99 x 12 + 99 x 12 + 99) Więc jak sam widzisz w Play jest jeszcze taniej, do tego wspomniany Plus
Wiem co to są Iphony refurbished i pisząc NOWY mam na myśli fabrycznie nowy (z gwarancją producenta 12 miesięcy), którego żeby się już nie kłócić kupisz jak kolega wyżej wspomina za 1280 zł a więc masz najtańszą oferte ? masz

w Plus z 8 giga neta zestaw wyjdzie Ci 1976 (1280 + 696) a więc tańsza oferta ? tańsza.
Różnice bym dołożył i pomyślał o wersji 32 gigowej (z własnego doświadczenia wiem ze 16 jednak szału po pewnym czasie nie robi)
Zgodzę się natomiast, że jeżeli chcesz wszystko w salonie załatwiać to Tmobile z ip5s masz najlepszą ofertę.
Ps. tą całą rękojmie to przmilcze, bo znajomemu po skończonej gwarancji producenta kazali się popukać w głowę, tak więc nie licz, że Ci po 12 miesiącach Iphona wymienią na nowego w razie w
Ps.2 Nie zastanawiałeś się nad Iphone 5SE ?