Witam. Czy orientuje się ktoś jaki jest najniższy abonament z telefonem w T-Mobile? Bo wchodzę już któryś raz, żeby znaleźć coś poniżej 69,99 ale za żadne skarby nie mogę odszukać a wierzyć mi się nie chce że taki mają własnie najniższy.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
49,99zł - a w nim nielimitowane komórkowe i 1 GB neta.
"Ważne są chwile, których jeszcze nie znamy"
a jak to znaleźć na stronie operatora żeby zobaczyć w jakich cenach do tej taryfy są telefony?
mucha09: porównaj sobie oferty każdej sieci. Szkoda, że nie piszesz dokładniejszych info, co do kosztów abo + telefonu. Jeśli chcesz telefon warty rynkowo do 1000 zł, abo do 50-60 zł będą miały dobre opcje, choć przytoczone przez Halseta 49,99 z samymi komórkowymi i 1 GB to po prostu ŻENADA.

Chodzi mi tylko o to jak znaleźć ten abonament na stronie t-mobile. Bo ofertę pozostałych operatorów znam dosyć dobrze i na stronach można je bez problemu znaleźć. Nie mówię, że oferta jest oszałamiająca, bo jest rzeczywiście słaba. Tylko chciałbym ją po prostu zobaczyć i przy okazji ceny telefonów w tej taryfie.
Chodzi o ofertę dla starszej osoby, nie wchodzi w grę przeniesienie, wypowiedzenie, a najniższy abonament z telefonem i chciałbym zobaczyć co mogą tej osobie zaoferować w takim własnie abonamencie oczywiście w salonie, bo jak to starsza osoba inaczej spraw nie załatwia (oczywiście zdaję sobie sprawę że oferta ze strony będzie się różnić od tej w salonie, ale chciałbym MNIEJ WIĘCEJ zobaczyć co mają).
Jeśli o mnie chodzi, przenoszę numer z playa do orange i w lutym podpisałem umowę na abonament ok 57zł (-20%) przez 19mcy z ochroną wyświetlacza (nielimity na wszystko, 2gb lte i jakieś minuty zagraniczne i roaming) i xperia m4 aqua za 1zł i uważam że jest to dobra oferta.
Chodzi o ofertę dla starszej osoby, nie wchodzi w grę przeniesienie, wypowiedzenie, a najniższy abonament z telefonem i chciałbym zobaczyć co mogą tej osobie zaoferować w takim własnie abonamencie oczywiście w salonie, bo jak to starsza osoba inaczej spraw nie załatwia (oczywiście zdaję sobie sprawę że oferta ze strony będzie się różnić od tej w salonie, ale chciałbym MNIEJ WIĘCEJ zobaczyć co mają).
Jeśli o mnie chodzi, przenoszę numer z playa do orange i w lutym podpisałem umowę na abonament ok 57zł (-20%) przez 19mcy z ochroną wyświetlacza (nielimity na wszystko, 2gb lte i jakieś minuty zagraniczne i roaming) i xperia m4 aqua za 1zł i uważam że jest to dobra oferta.
Witaj,
przez stronę nie sprzedają niższych abonamentów niż Comfort za 69.99zł. Mają w ofercie abonament z telefonem za 49.99zł ( komórki bez limitu i jakiś internet) - oferta dostepna także w salonie, ale mało atrakcyjna ( ceny urządzeń). Teraz na stronie sprzedają w opcji 6 m-cy za złotówkę Comfort:
6x1zł plus 18x69.99zł plus aktywacja 10zł, co daje: 1275.82zł : 24 m-ce = 53zł
w tej cenie 5 giga plus kom./stac./sms/mms bez limitu i dobre ceny na telefony. Oczywiście tylko przez kuriera.
Pzdr.
przez stronę nie sprzedają niższych abonamentów niż Comfort za 69.99zł. Mają w ofercie abonament z telefonem za 49.99zł ( komórki bez limitu i jakiś internet) - oferta dostepna także w salonie, ale mało atrakcyjna ( ceny urządzeń). Teraz na stronie sprzedają w opcji 6 m-cy za złotówkę Comfort:
6x1zł plus 18x69.99zł plus aktywacja 10zł, co daje: 1275.82zł : 24 m-ce = 53zł
w tej cenie 5 giga plus kom./stac./sms/mms bez limitu i dobre ceny na telefony. Oczywiście tylko przez kuriera.
Pzdr.
I właśnie o taką informację mi chodziło, dziękuję bardzo.mariananna pisze:
przez stronę nie sprzedają niższych abonamentów niż Comfort za 69.99zł.
Właśnie się zastanawiam nad taka ofertą Comfort za 69.99zł
6 miesięcy za 1 zł potem 18 m za 69,99 zł , dycha aktywacja wychodzi 1275 zł ; 24 wychodzi 53 zł
Samsung A5 za 49 zł telefon warty prawie tysiąc złotych na wolnym rynku to chyba dobra oferta.
6 miesięcy za 1 zł potem 18 m za 69,99 zł , dycha aktywacja wychodzi 1275 zł ; 24 wychodzi 53 zł
Samsung A5 za 49 zł telefon warty prawie tysiąc złotych na wolnym rynku to chyba dobra oferta.
Ta promocja z abonamentem za 1 zł.do kiedy jest?
Jak to jest z ofertą "Smartfon na 12m-cy", czy każdy składnik umowy jest na 12m-cy, czy może jakieś kruczki są w umowie?
W tej ofercie wyjątkowo korzystnie wygląda oferta dla P9 Lite 199pln - przy umowie na 12m-cy to naprawdę obecnie najlepsza cenowo oferta dlatego mam wątpliwości, czy nie ma kruczków.
Jak czytam regulamin, to wynika, że zarówno usługi jak i raty za telefon są na 12m-cy ale może ktoś z Was to już przerabiał?
Niestety na stronie nie można zadać pytań konsultantom.
W tej ofercie wyjątkowo korzystnie wygląda oferta dla P9 Lite 199pln - przy umowie na 12m-cy to naprawdę obecnie najlepsza cenowo oferta dlatego mam wątpliwości, czy nie ma kruczków.
Jak czytam regulamin, to wynika, że zarówno usługi jak i raty za telefon są na 12m-cy ale może ktoś z Was to już przerabiał?
Niestety na stronie nie można zadać pytań konsultantom.
Mnie też się podoba ta oferta z huwawei. Wychodzi jakby wziąć telefon na raty a abo gratis.
Każdy składnik umowy jest na 12 m-cy: rata plus usługa ( 35zł plus 34.99zł). Wychodzi na to, że cena telefonu u kuriera jest taka sama jak przy ofercie na 24 m-ce...ja bym brał, nie zastanawiajac się, bo po podliczeniu telefon plus opłaty abonamentowe to kwota mniejsza od ceny telefonu na Allegro bez umowy.
Nie ma kruczków, faktycznie tak dobra oferta, że aż trudno uwierzyć. Pisałem o tym na blogu i są już komentarze czytelników, którzy podpisali (i przeczytali) umowę.
Wiecie do kiedy będzie ta oferta komfort z tym huwaweiem? Mam numer w Playu do listopada i chyba bym go przeniosła na rok do tej oferty. Nie wiem kiedy mogę?
Jak do listopada to już możesz złożyć wniosek o przeniesienie.
T mobile na FB napisał że dopuero po zakończeniu umowy.
Wiola,
wniosek o przeniesienie numeru z koncem umowy mozeez skladac nie wczesniej niz 120 dni przed data konca umowy. Czyli jesli masz np. do 5 listopada, to wniosek mozesz zlozyc dopiero od 5 lipca. Druga sprawa, w ofercie na 12 miesięcy w T-Mobile nie ma zawieszenia abonamentu. Czyli płacisz dwa abonamenty az do czasu przeniesienia umowy.
wniosek o przeniesienie numeru z koncem umowy mozeez skladac nie wczesniej niz 120 dni przed data konca umowy. Czyli jesli masz np. do 5 listopada, to wniosek mozesz zlozyc dopiero od 5 lipca. Druga sprawa, w ofercie na 12 miesięcy w T-Mobile nie ma zawieszenia abonamentu. Czyli płacisz dwa abonamenty az do czasu przeniesienia umowy.
Czyli bym płaciła 69.90 4 miesiące plus 12? To bym dostała numer zastępczy i nawet nie korzystając z niego bym płaciła?
Tak płacisz.
Policz wszystko do kupy czy Ci taniej wyjdzie nawet przez 4 do 5 miesięcy z zastępczym płatnym.
Płacisz 12 umowa Ci leci tyle, że obecny płacisz też.
Policz wszystko do kupy czy Ci taniej wyjdzie nawet przez 4 do 5 miesięcy z zastępczym płatnym.
Płacisz 12 umowa Ci leci tyle, że obecny płacisz też.
Tragedii nie ma skoro liczy się od razu 12 miechów. A taka opcja z telefonem na krótki czas jest super. Nie wiadomo jak długo będzie gwarancja najniższej ceny na Huwawei.