• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #866152  autor: 875250
 14 maja 2016, 22:39
Mam abonament z play - oferta RePlay za 19.99 no limit +250mb internetu.
Internetu mam za mało - chciałbym mieć łącznie 4GB+. W play mogę dokupić pakiet 2GB za 20 PLN. Rozważam dwie opcje - która Waszym zdaniem jest lepsza?

1. Kupić smartfon dual sim (myślę o P8 lite) i dokupić dodatkowy SIM na kartę lub abonament specjalnie pod internet i wrzucić ją w drugi slot (czy to jest wygodne, tj. można ustawić tak aby internet zawsze był wykorzystywany z jednej karty a połączenia z drugiej? Jaka oferta jest tu najlepsza?)
2. Wypowiedzieć RePlay (przeszła już na czas nieokreślony) i wziąć nowy abonament? Jeśli ta opcja jest lepsza to jaki abonament no limit sms/mms/połaczenia krajowe bez telefonu do 50zł z internetem 4GB+ jest najkorzystniejszy?

Pozdrawiam, dziekuje za sugestie
 #866153  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2016, 22:41
Wypowiedz umowę na abo i przejdź na kartę, za 25 zł masz rozmowy i SMSy bez limitu + 6 GB na neta. Bez kombinacji z dual simem :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #866154  autor: 875250
 14 maja 2016, 22:55
FORMUŁA UNLIMITED na kartę 30 dni? Ok już widzę. Dziękuję za odpowiedź, myślę że to najlepsza oferta. Mam nadzieję, że nie zmienią tego niedługo i nie trzeba będzie znowu kombinować;)
 #866155  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2016, 22:57
Mogą zmienić, ale na lepsze :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #866465  autor: antekwars
 16 maja 2016, 16:15
Ja robię podobnie do tego jak ty ja mam abonament 19,50 w play to to samo w zasadzie prawie co ty. W drugi slot wsadziłem kartę aero2 i pakiet 3 giga za 5 zł i używam tego zestawienia ponad rok i działa świetnie internet działa tylko z slotu z kartą aero2 z pierwszego zablokowałem możliwość łączenia się z internetem jest to wygodne 1 przeciągnięciem włączam slo2 i mam neta przeciągam wyłączam i nie mam. Jakby przekroczyło się 3 giga to włącza się kolejny pakiet 3 giga za 5 zł na 30 dni mam wykupione z 3 pakiety aby sms dostaję że pakiet już się skończył albo ze termin ważności mija.
 #866576  autor: pakierhakierxd
 17 maja 2016, 08:49
Przejdź na formułę na kartę z opcją za 25zł lub jak chcesz pozostać abo to napisz wypowiedzenie i dostaniesz za 29,99 z umową na czas nie określony abo -wszystko bez limitu + internet 5 gb.

Pozdrawiam :)