czy oferta na sony z3 compact faktycznie jest taka dobra? tak mi się wydaje abo 55zł i rata 32zł ( u mnie by było 20 rat gdyż abo przenoszę za 4 msc) a tel za 9zł?. Wychodzi taniej o 250zł niż w abonamencie 69zł. Zależy mi na dobrej baterii , płynnym działaniu oraz dobrym aparacie. Na pewno ten tel ma dobrą baterię i z tego co czytam działa szybko bez zacinek nawet po 2 latach . Ale czy aprat jest porównywalny z samsung galaxy s3 który posiadam. Opinie są różne sprzed 2 lat że super natomiast że teraz ten aparat to jużjest słaby i dużo słabszy niż np huawei P8. Gdybym miał potwierdzenie że jakość fot chociaż dorównuje s3 to bym go już brał ( w salonach za bardzo jużtego tel nie ma do sprawdzenia)
Chce wziąć open za 24,99 plus telefon huawei shotx na raty mam usługi stacjonarne najlepiej mi to odpowiada tylko jak z jakoscia sieci czy nie ma w tej promocji jakis kruczków marketingowych, ma ktos ta promocje szalone dni ?Leo pisze:W połączeniu z usługą stacjonarną masz dwa atrakcyjne abonamenty Open za 24,99 zł i 44,99 zł. Różnią się ilością Internetu i międzynarodowych. Abonament za 24,99 zł jest szczególnie atrakcyjny bo procentowo daje najlepszy rabat. Do tej ceny dodajesz ratę za telefon.
W tej chwili jest również promocja „Akcja kuponowa – rabat 200 zł na urządzenie marzec – kwiecień 2016 w ofertach Smart Plan LTE, Smart Plan LTE Główny” gdzie dostaje się 200 zł rabatu na telefon przy zakupie gotówką. Dotyczy to nowych umów zawieranych przez osoby posiadające usługę stacjonarną.
Jaki telefon chcesz kupić ?