• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#86381  autor: Rogal
 18 lip 2006, 00:19
z tych zdjęć można wywnioskować że "Tak Tak Atakuje"

#86383  autor: D@rio
 18 lip 2006, 00:53
Na podstawie tych zdjęć to jeszcze mało co można stwierdzić, same suche zdjęcia. Stwierdzam tylko że one są nowe bo logo TakTak'a także jest nowe, pozbawione loga Ery a więc aktualne. Być może szykują atak na swoje 10-te urodziny :)

Obrazek

#86387  autor: kameT
 18 lip 2006, 01:09
Hmmm... moze coś w tym być :) Nawet nie wiem kiedy kończą się stare promocje. Na urodziny na pewno coś będzie ciekawego, moze najpierw wyskoczą z Tak Takiem, potem abonamentem, kto wiiiii!
Powinni odświeżyć tanie nr!

eehh, jutro mi blokują konto w Tak Taku :( Ale chyba pocczekam do 1 sierpnia, bo nie chcę tak narazie bez żadnych promocji ładować, ost. ładowałem za 100zł jak były podwójne doładownia :) no i było minęło... czekam na coś nowego!

Oby TAK TAK zaatakował naprawdę, hehe!

[ Dodano: 2006-07-18, 01:14 ]
Jednak myślę, że to będzie kolejne wielkie HALO!!!
Bo na 1 obrazku własnie dostrzegłem głośnik, więc może znowu będą zapraszać na jakieś wielkie imprezy... wielcy artyści!

Obnizki? To dopiero będą jak wejdą MVNO :P i na nic bym nie liczył nawet, heh, ehh :/

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#86391  autor: kosaz
 18 lip 2006, 07:22
kameT pisze:Hmmm... moze coś w tym być :) Nawet nie wiem kiedy kończą się stare promocje. Na urodziny na pewno coś będzie ciekawego, moze najpierw wyskoczą z Tak Takiem, potem abonamentem, kto wiiiii!

eehh, jutro mi blokują konto w Tak Taku :( Ale chyba pocczekam do 1 sierpnia, bo nie chcę tak narazie bez żadnych promocji ładować, ost. ładowałem za 100zł jak były podwójne doładownia :) no i było minęło... czekam na coś nowego!

Bo na 1 obrazku własnie dostrzegłem głośnik, więc może znowu będą zapraszać na jakieś wielkie imprezy... wielcy artyści!

Obnizki? To dopiero będą jak wejdą MVNO :P i na nic bym nie liczył nawet, heh, ehh :/

to doladuj se za 20 zelotych i po problemie i cnie bedziesz marudzil ;)

#86428  autor: kameT
 18 lip 2006, 12:05
kosaz pisze:
kameT pisze:Hmmm... moze coś w tym być :) Nawet nie wiem kiedy kończą się stare promocje. Na urodziny na pewno coś będzie ciekawego, moze najpierw wyskoczą z Tak Takiem, potem abonamentem, kto wiiiii!

to doladuj se za 20 zelotych i po problemie i cnie bedziesz marudzil ;)
No właśnie nie chce przedłużać ważności konta tylko o 1 miesiąc. Minimum to karta 50zł. Zazwyczaj promocje wyskakują na początku jakiegoś miesiąca, poczekam do tego czasu, a jak nic nie będzie, to trudno, wtedy doładuje! ehh...

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#86509  autor: Jedi
 18 lip 2006, 19:39
Pki też mi zdjęcia. U mnie w mieście to jeździ Chrysler pomalowany cały na zielono w logo sami swoim, a dziś na promenadzie to dziewczyny obok niego próbowąły ludziom wcisnąć startery SS i kubki firmowe :wink:

#86513  autor: D@rio
 18 lip 2006, 20:05
Jedi pisze:Pki też mi zdjęcia. U mnie w mieście to jeździ Chrysler pomalowany cały na zielono w logo sami swoim, a dziś na promenadzie to dziewczyny obok niego próbowąły ludziom wcisnąć startery SS i kubki firmowe :wink:
Przyznam się że ja w Lublinie też widziałem tego Chrysler'a..

Obrazek

#86516  autor: przemek910
 18 lip 2006, 20:12
Czyżby kolejna rewolucja na prepaidy? Oby tylko Orange ze swoim GO! i POP wzięli się do roboty nad cennikiem... Chodzi mi tu o połączenia poza sieć.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#86760  autor: Sirmark
 20 lip 2006, 13:36
Jedi pisze:Chrysler pomalowany cały na zielono w logo sami swoim

akcja z chryslerami samiswoi trwa juz bardzo dlugo, poza jezdzeniem auta te staly sporo czasu w hipermarketach..

#86870  autor: patyk
 20 lip 2006, 22:15
Ja tam mysle ze po p rostu bedzie jakas akcja promocyjna beda jezdzic i sprzedawac startery a gratis ..... hmmmmmm.... długopis albo ołówek :)

Idea - Łączy z ludźmi !

#86878  autor: ganc2
 20 lip 2006, 22:53
Jestem przekonany że te skutery będą znowu jakaś nagrodą w konkursie, to jest prawie pewne :smt007 W Wielkim Wiosennym Konkursie raz rozdawli już kilkanaście samochodów :shock: . Ciekawi mnie tylko napis TakTak Atak.

#86879  autor: patyk
 20 lip 2006, 22:58
UWAGA, UWAGA! Przypuszczamy atak na polskie plaże!
W ramach akcji MTV TAK TAK ATAK opanujemy najpopularniejsze nadmorskie kurorty i będziemy zabawiać tu plażowiczów!

W każdą sobotę od 15 lipca do 26 sierpnia od godziny 18:00 na którejś z bałtyckich plaż prezenterzy MTV do spółki z DJami (z kolektywu Beats Friendly) zadbają o to, by nie zabrakło atrakcji, a zabawa trwała do białego rana!

Oto rozkład jazdy:

22.07 Hel (teren w porcie Koga przy bulwarze nadmorskim)
Freaky Sport Atak z Kryśką;
Djs: Lipstick / Gama / Bartek Winczewski / Harper

29.07 Gdynia (bulwar nadmorski)
Taniec Atak z z Edytą i Michałem z programu W Rytmie MTV;
Djs: Lipstick / Rawski / Peter Von Coil / Harper

05.08 Ustka (teren OSIR)
Taniec Atak z Edytą i Michałem z programu W Rytmie MTV;
Djs: Lexus / Bartek Winczewski / Rawski
Voc: Novika

12.08 Mrzeżyno (teren w porcie)
Freaky Sport Atak z Kryśką;
Djs: Lexus / Lipstick / Rawski / Harper

19.08 Międzyzdroje (plac przy Międzynarodowym Domu Kultury)
Fashion Atak z Kasią Burzyńską z Bazaru MTV;
Djs: Lexus / Lipstick / Peter Von Coil
Voc: Novika

26.08 Kołobrzeg (Skwer Pionierów / parking przy Amfiteatrze)
Fashion Atak z Kasią Burzyńską z Bazaru MTV;
Djs: Lipstick / Gama / Bartek Winczewski / Harper

Idea - Łączy z ludźmi !

#86885  autor: ganc2
 20 lip 2006, 23:18
No i wszystko jasne :P