• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #855520  autor: xmvnkv
 10 mar 2016, 21:06
Zamierzam kupić sobie właśnie smartfon TELEFUNKEN Foxtrot. Tylko niestety w internecie nie ma opinii na temat tego telefonu. Dlatego piszę tutaj. Ma ktoś może ten telefon i mógłby napisać jak się sprawuje, i czy warto kupić? Zdjęciami też bym nie pogardziła, zrobionymi tym telefonem. ;)
 #855925  autor: motov3
 12 mar 2016, 23:45
http://www.telix.pl/artykul/telefunken- ... 72525.html

Jest raptem jedna opinia nt. Sierry. Skoro Sierra jest niezla, to Foxtrot tez powinien. Niemniej malo kto kupuje Telefunkeny, wiec ciezko o jakies opinie.

Obrazek
 #855951  autor: Wiola_K
 13 mar 2016, 10:02
Mój Mąż kupił telefunkena ale inny model. Telefon działa szybko płynnie dotyk bez zastrzeżeń i ma fajną opcję ruchomych zdjęć po przesuwaniu palcem. Ja byłam przeciw chińczykom ale na prawdę telefon jest ok.
 #857676  autor: Rejczel
 22 mar 2016, 15:36
Nie dziwię się, że nie ma opinii, w końcu ten model jest dopiero od nie dawna w sprzedaży. Ale widać że w stosunku do poprzednich modeli, wiele w nim poprawiono, dodano nowszy system, większą pamięć, lepszy aparat, a do tego 5 calowy smartfon Foxtrot za jedyne 299 zł, to naprawdę super atrakcyjna cena. Więc ja bym brała :)