• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #854573  autor: WERONIKUS22
 05 mar 2016, 18:06
Witam ostatnio zlozone zostało zamówienie wplusie na z3 compact Tel odebrałam jednak później zauwazylam ze korzystniej jest w orange wiec odeslalam tel Zlozylam zamówienie jednak moje zamówienie zostało odrzucone z dopiskiem by umowę podpisac w salonie stacjonarnym Najsmieszniejsze ze zamowilam internet tylko karta sim i od razu przeszlo do statusu w trakcie realizacji Nierozumiem czemu pozwalają wziąć internet na abonament a oferty smart lte już nie
 #854613  autor: zielony71
 06 mar 2016, 08:35
Uznali, że masz za niską wiarygodność płatniczą, żeby Ci sprzedać telefon. Możesz spróbować za jakiś czas jak już opłacisz parę abonamentów za internet lub dokonać zamówienia na kogoś z najbliższej rodziny.
 #854706  autor: WERONIKUS22
 06 mar 2016, 20:15
Dzieki za odp ale jeśli tak jest to czemu plus bez problemu z3 compact mi wyslal w abonamencie za 99 a orange odrzuca abonament 69 czyli nizszy
 #854752  autor: zielony71
 07 mar 2016, 08:17
Oni w ogóle sprawiają wrażenie, że nie za bardzo zależy im na klientach;-)
 #854927  autor: jarekb11
 08 mar 2016, 12:49
Fakt że oni (orange) każdego klienta traktują jak potencjalnego złodzieja. Trochę im się nie dziwię bo ludzie potrafią wziąć drogi aparat i potem nie płacą.
Z drugiej strony ciężko zrozumieć takie postępowanie firmy .

np;
Przy podpisywaniu abo za 49,99 z telefonem Samsung ace 4 też musiałem skan przelewu (abo u poprzedniego opa) pokazać ,że niby jestem wiarygodny.
I nie ważne że od 10 lat mam w orange neostrade (obecnie od 4 prawie lat funpacka za którego płacę 100 zł/mc ) tego już nie potrafię pojąć.
\Więc nie dziw sie że chcą zabezpieczenia.
 #855220  autor: WERONIKUS22
 09 mar 2016, 16:05
Jednak trudno mi się nie dziwic bo ost zamowilam internet tylko sim i orange od razu zaczelo realizacje A planu smart lte 69 nie Za to w plusie wzielam z3 compact w abon 109 i realizacja poszla od razu Wiec orange ma dziwny system