Witam ostatnio zlozone zostało zamówienie wplusie na z3 compact Tel odebrałam jednak później zauwazylam ze korzystniej jest w orange wiec odeslalam tel Zlozylam zamówienie jednak moje zamówienie zostało odrzucone z dopiskiem by umowę podpisac w salonie stacjonarnym Najsmieszniejsze ze zamowilam internet tylko karta sim i od razu przeszlo do statusu w trakcie realizacji Nierozumiem czemu pozwalają wziąć internet na abonament a oferty smart lte już nie
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Uznali, że masz za niską wiarygodność płatniczą, żeby Ci sprzedać telefon. Możesz spróbować za jakiś czas jak już opłacisz parę abonamentów za internet lub dokonać zamówienia na kogoś z najbliższej rodziny.
Dzieki za odp ale jeśli tak jest to czemu plus bez problemu z3 compact mi wyslal w abonamencie za 99 a orange odrzuca abonament 69 czyli nizszy
Oni w ogóle sprawiają wrażenie, że nie za bardzo zależy im na klientach;-)
Fakt że oni (orange) każdego klienta traktują jak potencjalnego złodzieja. Trochę im się nie dziwię bo ludzie potrafią wziąć drogi aparat i potem nie płacą.
Z drugiej strony ciężko zrozumieć takie postępowanie firmy .
np;
Przy podpisywaniu abo za 49,99 z telefonem Samsung ace 4 też musiałem skan przelewu (abo u poprzedniego opa) pokazać ,że niby jestem wiarygodny.
I nie ważne że od 10 lat mam w orange neostrade (obecnie od 4 prawie lat funpacka za którego płacę 100 zł/mc ) tego już nie potrafię pojąć.
\Więc nie dziw sie że chcą zabezpieczenia.
Z drugiej strony ciężko zrozumieć takie postępowanie firmy .
np;
Przy podpisywaniu abo za 49,99 z telefonem Samsung ace 4 też musiałem skan przelewu (abo u poprzedniego opa) pokazać ,że niby jestem wiarygodny.
I nie ważne że od 10 lat mam w orange neostrade (obecnie od 4 prawie lat funpacka za którego płacę 100 zł/mc ) tego już nie potrafię pojąć.
\Więc nie dziw sie że chcą zabezpieczenia.
Jednak trudno mi się nie dziwic bo ost zamowilam internet tylko sim i orange od razu zaczelo realizacje A planu smart lte 69 nie Za to w plusie wzielam z3 compact w abon 109 i realizacja poszla od razu Wiec orange ma dziwny system