• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 274 z 624
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 624
 #852502  autor: mamaciek
 23 lut 2016, 19:30
Lilbee pisze:
mamaciek pisze:Cześć

Widzę, że kilka osób walczy o dobrą ofertę na proFIrmę M.

Mi głównie zależy na darmowych rozmowach do UE.

Czy ktoś już coś wywalczył?
ja się staram ale póki co nic fajnego nie ugrałam, jedynie 50zł na telefonie.
Dzisiaj rozmawiałam z SUK to ABO takie samo, jedynie 8gb neta dawali, no to też standardowo i galaxy s5 neo w cenie internetowej 99zł.
Ale jadę do salonu zobaczymy może tam coś ugram, a wystarczyłoby mi
ProFirma M 59,99 jakby zrobili za 49,99 i zamiast 4gb to 8gb oraz Samsung Galaxy s5 Neo za 99zł
O tym samym myślę. Rok temu dostałem na inny numer właśnie to o czym piszesz - obniżkę abo o 10 zł. Dziwne, że w rok czasu nic się nie zmieniło i abonamenty nadal są podobne.

Czyli pisałeś już wypowiedzenie, tak?
 #852503  autor: reggie
 23 lut 2016, 19:55
Robak85 pisze:Problem polega na tym, że TM nie ma już w sprzedaży telefonu Sony Z3C Wczoraj były ostatnie dwa, a dziś już nie ma żadnego. Info od pani z SUK, bo też chciałem wybrać ten telefon
Dzisiaj także dostałem takie info przy okazji kolejnej rozmowy z SUK.
Z3C nie ma i - zdaniem konsultanta - w TM już nie będzie.

Przy okazji rozmowy pytałem o inne telefony i wychodzi jednak na to, że max rabaty jakie daje SUK w Relaxie (po złożeniu wypowiedzenia), to -10zł na abo i -250zł na telefon.
Nie są to wg mnie jakieś oszałamiające zniżki...
 #852544  autor: Robak85
 23 lut 2016, 23:58
Ponawiam pytanie!!!

Po złożeniu wypowiedzenia jaką ofertę można wynegocjować bez telefonu sama karta sim. Dają coś więcej niż jump go lub jumg comfort? Np dorzucają więcej neta? Proszę o podpowiedź :)
 #852560  autor: mariananna
 24 lut 2016, 09:09
Jest taka oferta - nazwy nie znam - ale, jeśli pogadasz z nimi po złożeniu wypowiedzenia, możesz dostać za 29,99zł nielimitowane komórki, sms-y, mms-y i 5 giga internetu. Umowa 18 m-cy. Co do stacjonarnych: nie mam pojęcia, czy nie bedą za dopłatą 6 zł. Kuriera tutaj w zasadzie nie ma, bo to umowa bez telefonu ( wchodzi w życie bez podpisu), chyba że zamawiasz kartę...
 #852563  autor: pitos1
 24 lut 2016, 09:24
geburach pisze:Przedłużyłem dzisiaj na firmę 2 telefony. Umowa bez telefonu.
24,99 zł netto wszystko bez limitu plus 4Gb internetu. Umowa na 24 miesiące. Nic więcej nie udało się ugrać, a abonament jest niższy niż miałem płacić jeszcze przez 4 miesiące, dlatego się zdecydowałem. Taryfa Jump profirma S. Przed telefonem do SUK cena 29,99 netto.
W taryfach bez telefonu ciężko coś więcej dostać czy urwać więcej niż 5 zł na tak niskim abonamencie.
Dla mnie najważniejsze, że mam cenę jak u najtańszych operatorów na kartę bez kombinacji z fakturami i potrzebą pamiętania o jej zakupie.
W zeszlym tygodniu mozna bylo dostac na firme przedluzenie bez tel. taryfe profirma xs w cenie 19.99 pln - 18m-cy. pelen no limit +4gb internet
 #852587  autor: Monika1982
 24 lut 2016, 12:34
Lilbee pisze:
mamaciek pisze:Cześć

Widzę, że kilka osób walczy o dobrą ofertę na proFIrmę M.

Mi głównie zależy na darmowych rozmowach do UE.

Czy ktoś już coś wywalczył?
ja się staram ale póki co nic fajnego nie ugrałam, jedynie 50zł na telefonie.
Dzisiaj rozmawiałam z SUK to ABO takie samo, jedynie 8gb neta dawali, no to też standardowo i galaxy s5 neo w cenie internetowej 99zł.
Ale jadę do salonu zobaczymy może tam coś ugram, a wystarczyłoby mi
ProFirma M 59,99 jakby zrobili za 49,99 i zamiast 4gb to 8gb oraz Samsung Galaxy s5 Neo za 99zł
Ja dostałam coś takiego:
Jump ProFirma M 54.99 netto umowa na 24 miesiące
-Nielimitowane połącznia do wszystkich sieci krajowych na komórki i stacjonarne,
-Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich sieci w kraju,
-Nielimitowane połączenia do UE na komórki i stacjonarne,
-Internet connect 8GB,
Huawei P8 LTE 49zł brutto

Chciałam P8 za 0zł i abonament 49,99zł netto ale się nie zgodzili... :cry:

Mozna coś więcej ugrać przez SUK? Czy do SUK można wysłać maila? Ktoś zna adres?
 #852629  autor: Lilbee
 24 lut 2016, 15:35
Monika1982
Twoja oferta jest ofertą całkiem spoko, oczywiście dostępna jest zniżka większa, ten telefon za 1zł oraz abo 10zł mniej, musisz zadzwonić do BOKu i poprosić o przełączenie do Sekcji Utrzymania Klienta, jeżeli nie będą chcieli to powiedz że chcesz wypowiedzieć umowę, wtedy Cię przełączą.

Do mnie wydzwaniają ale z ofertą na drugi abo bo to XL a M mimo ze dziś się kończy mają w dupie. Po zalogowaniu się na strone T-mobile mam p8 za 1zł i też 8gb neta także skorzystam z tej oferty...
Moniko też się zaloguj bo pewnie masz tak samo więc jak SUK nie da Ci mniejszego abo bierz oferte ze strony. Pozdrawiam
 #852646  autor: majakajak
 24 lut 2016, 17:01
Witam,

W poniedziałek przedłużyłem żonie abonament. Do tej pory miała za 49,90 zł no limit połączenia komórkowe, stacjonarne, mmsy i smsy oraz 250 mb internetu. Umowa kończy się na początku sierpnia i już od kilku dni mieliśmy telefony z T-Mobile.

Nie składaliśmy wypowiedzenia (mieliśmy dopiero to zrobić za kilka miesięcy), więc propozycja od konsultanta była oczywiście bardzo śmieszna, ponieważ zaproponował nam taryfę Comfort za 69,90 zł. Już chciałem dziękować i się rozłączać ale konsultant mnie zatrzymał i zapytał czego w takim razie oczekuję. Wymieniłem mu poniższe warunki:
- no limit połączenia komórkowe
- no limit smsy i mmsy
- 5 GB internetu
- Samsung Galaxy S5 Neo za 250 zł
- abonament za 49,90
- umowa na 24 miesiące
czyli standard jaki się przewija na poprzednich stronach.

Otrzymałem odpowiedź, że za taką kwotę to bez telefonu mogę przedłużyć umowę. Powiedziałem, że wyczytałem na forum, że takie warunki proponują innym klientom i w takim razie będę musiał składać wypowiedzenie, żeby otrzymać ww. ofertę. W tym momencie zostałem mile zaskoczony bo ni z gruszki, ni z pietruszki konsultant przystał na moją propozycję, pod warunkiem, że umowę przedłużę w ten sam dzień. Poprosiłem o kilka godzin na zastanowienie. Żonie zajęło dwie godziny wybranie koloru (miała aż dwa kolory do wyboru), konsultant oddzwonił o umówionej porze i było po sprawie.

Za kilka miesięcy kolej na mnie. Będę starał się wyrwać Huawei P8 w dobrej cenie oraz jakieś minuty do UE.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w negocjacjach.
 #852691  autor: bodzio
 24 lut 2016, 20:51
Stara umowa do sierpnia. Dziś przedłużona bez wypowiedzenia.
Relax+ za 79.99, wszystko no limit, internet 7 GB
Huawei P8 za 20 zł
 #852902  autor: reggie
 25 lut 2016, 22:05
Nawiązując do dwóch wypowiedzi powyżej, zastanawia mnie, po co przedłużać umowę pół roku przed jej końcem (pomijam kwestie np. problemów z telefonem i konieczności jego wymiany, bo wtedy rozumiem), chyba że o czymś nie wiem i TM de facto skraca obecną umowę i kolejne 24 m-ce liczymy od dzisiaj, a nie od końca obecnego kontraktu... ??? Szczerze w to wątpię..

Przecież za pół roku ceny abo, a przede wszystkim telefonów muszą iść w dół, więc gdzie tu interes dla Klienta??

Przykład:
bodzio pisze:Stara umowa do sierpnia. Dziś przedłużona bez wypowiedzenia.
Relax+ za 79.99, wszystko no limit, internet 7 GB
Huawei P8 za 20 zł
Jeżeli dobrze liczę, to dostałeś -10zł na abo i ... i tyle...
Na P8 zniżki już nie mogę się doszukać...
To samo mogłeś dostać w Relaxie za 69,99 (tylko net trochę mniejszy bo 5GB) i P8 za 1zł
 #852909  autor: bodzio
 25 lut 2016, 22:49
reggie pisze:Nawiązując do dwóch wypowiedzi powyżej, zastanawia mnie, po co przedłużać umowę pół roku przed jej końcem (pomijam kwestie np. problemów z telefonem i konieczności jego wymiany, bo wtedy rozumiem), chyba że o czymś nie wiem i TM de facto skraca obecną umowę i kolejne 24 m-ce liczymy od dzisiaj, a nie od końca obecnego kontraktu... ??? Szczerze w to wątpię..
Racja. Ale w tym wypadku chodziło o wymianę telefonu. TM nie skraca umowy.
reggie pisze:Na P8 zniżki już nie mogę się doszukać...
A w którym cenniku ten tel jest za 1 zł w Relax+?? ... chyba już po obniżce.
reggie pisze:To samo mogłeś dostać w Relaxie za 69,99 (tylko net trochę mniejszy bo 5GB) i P8 za 1zł
Wiem o tym, ale bardziej mi odpowiada 7 GB, a te 20 zł różnicy żadnej nie robi.
 #852933  autor: majakajak
 26 lut 2016, 02:50
reggie pisze:Nawiązując do dwóch wypowiedzi powyżej, zastanawia mnie, po co przedłużać umowę pół roku przed jej końcem (pomijam kwestie np. problemów z telefonem i konieczności jego wymiany, bo wtedy rozumiem), chyba że o czymś nie wiem i TM de facto skraca obecną umowę i kolejne 24 m-ce liczymy od dzisiaj, a nie od końca obecnego kontraktu... ???
Dla 5GB internetu :D
Przy 250MB trzeba było dopłacać w celu zwiększenia pakietu (minimum 10zł miesięcznie), więc nawet jeśli telefon stanieje w ciągu paru miesięcy o 50-100zł to wyjdzie na to samo.
 #853022  autor: pl
 26 lut 2016, 13:36
Po dzisiejszej rozmowie z konsultantem SUK otrzymałem oferte:

Comfort 49,99
no limit komórkowe
no limit smsy/mmsy
5 gb internetu
galaxy s5 neo za 249 zł
umowa na 24 miesięca

jednak uprzejma Pani powiedziała, że będę musiał uiścić opłatę kurierską w wysokości 19,99 zł i że konsultanci otrzymali całkowity zakaz zdejmowania tej opłaty. Wiecie coś na ten temat, czy to prawda, czy jednak jest szansa zdjąć tę opłatę?

Potwierdzam również wcześniejsze informacje o możliwości otrzymania darmowych połączeń na tel. stacjonarne w przypadku wybrania jakiegoś telefonu za 1zł.
 #853054  autor: margeo
 26 lut 2016, 14:55
pl pisze:Po dzisiejszej rozmowie z konsultantem SUK otrzymałem oferte:

Comfort 49,99
no limit komórkowe
no limit smsy/mmsy
5 gb internetu
galaxy s5 neo za 249 zł
umowa na 24 miesięca

jednak uprzejma Pani powiedziała, że będę musiał uiścić opłatę kurierską w wysokości 19,99 zł i że konsultanci otrzymali całkowity zakaz zdejmowania tej opłaty. Wiecie coś na ten temat, czy to prawda, czy jednak jest szansa zdjąć tę opłatę?

Potwierdzam również wcześniejsze informacje o możliwości otrzymania darmowych połączeń na tel. stacjonarne w przypadku wybrania jakiegoś telefonu za 1zł.
No i teraz pytanie... Zostały mi 4 mc. Przedłużać teraz, czy poczekać na lepsze warunki / nową ofertę?
Powyższą powinienem dostać. Rozważam jeszcze Moto G 3. Domyślam się, że powinna być wtedy za 1zł? Ewentualnie coś z Sony. Najlepiej poniżej 100zł po zniżce (nie gram - nie potrzebuję najnowszego modelu :) ).

POZDRAWIAM!
 #853065  autor: miarek
 26 lut 2016, 16:01
margeo pisze: Zostały mi 4 mc. Przedłużać teraz, czy poczekać na lepsze warunki / nową ofertę?
Nikt Ci nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie. To zależy od zbyt wielu czynników.
Jeśli ktoś ma dotychczas wyższy abonament, potrzebuje więcej internetu, telefon, to może przedłużyć wcześniej.
Jeśli ktoś ma niższy abonament (wcześniej były też za 39,99 no limit razem ze stacjonarnymi), to nie musi się spieszyć.
Przedłużenie umowy powoduje, że okres zobowiązania przedłuża się o 24 mc, ale nowe warunki wchodzą od razu.
Jeśli ktoś ma upatrzony konkretny model telefonu, to też ma trudniej (model może być wycofany ze sprzedaży, nie zawsze też z nowym cennikiem jest ta sama cena (przeważnie tanieje, ale czasem drożeje)).

Wygląda na to, że oferują blisko maksimum (20zł przesyłki można przeboleć), więc lepszych warunków bez zmiany cennika raczej nie zaproponują. Bywały takie przypadki, że ktoś chciał więcej, niż mogli dać i czeka dalej (ale już zmądrzał i wie ile oczekiwać). To sam musisz zdecydować.
 #853211  autor: hawana
 27 lut 2016, 13:49
Witam.
Chciałbym przedłużyć umowę dla firm.Bez wypowiedzenia zaproponowano Iphona 6s 16gb za 640 zł w abo 129 netto. Konsul twierdzi że na abo nie ma rabatu .Czy jest szansa uzyskania zniżki wysyłając wypowiedzenie? Koniec umowy w czerwcu.
Pozdrawiam.
 #853212  autor: Maly745
 27 lut 2016, 13:55
Dzwoń do SUK i dadzą lepszą ofertę, dziś propozycja iPhone 6S PLUS 64GB - 9zł abonament proFirma XXL - 220zł brutto + ubezpieczenie 22zł brutto umowa 36m-cy
 #853217  autor: hawana
 27 lut 2016, 14:28
Maly745 pisze:Dzwoń do SUK i dadzą lepszą ofertę, dziś propozycja iPhone 6S PLUS 64GB - 9zł abonament proFirma XXL - 220zł brutto + ubezpieczenie 22zł brutto umowa 36m-cy
Dzięki za szybką odpowiedz. Widzę, że im droższy abonament tym większe żniki daje SUK.Interesuje mnie Pro firma XL ale na 24 miesiące .Wyślę wypowiedzenie i zobaczymy.
  • Strona 274 z 624
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 624
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274